Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak ti hol próbálkozok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti hol próbálkozok ismerkedni ha nincs konkrétan jelölt ?

Figyelt kérdés
jan. 12. 10:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nincsen hol 30 évesen már ki nőttem a buliba járásból.

Munka helyen és nem szeretnék, mert lehet, hogy vég lesz és ez mind a kettőnknek lehet, hogy kellemetlen. Meg hát korban is idősebbek vannak nálam csak.

Remélhetőleg valahol csak össze futok egy nővel akivel van szimpátia.

jan. 12. 11:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Igyekszem olyan eseményekre menni a saját érdeklődésem terén ahol sok ember előfordulhat, illetve nem zárkózom el a társasági eseményektől.

Vannak pl nyilvános biciklitúrák, kirándulások, társasjátékos események. Ezeken egy csomó emberrel lehet találkozni akiket ráadásul ugyanaz érdekel, ami engem, illetve már a közös téma és élmény is megvan az együtt űzött hobbi által. Aztán ha annak mentén kialakul valami, akkor jók vagyunk. Eddig bevált.

Persze kell az hozzá, hogy amúgy nem vagyok rágörcsölve a dologra, alapvetően az időtöltés miatt megyek, nem az ismerkedés miatt, úgyhogy ne mkönyvelem el sikertelennek az eseményt, ha nem akadtma össze senkivel.

jan. 12. 13:42
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Sehol, esélytelen a dolog. Nem az a lényeg amúgy sem hogy férfiként legyen "jelölted", hane hogy te legyél a "jelöltje" a nőknek.
jan. 13. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!