Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet az oka hogy a korombe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka hogy a korombeli, vagy az pár évvel fiatalabb nők konkrétan levegőnek néznek?..

Figyelt kérdés

Már sok éve próbálkozok az ismerkedéssel, de egyszerűen nem akar összejönni semmi.

Idősebb női rokonok vagy idősebb női barátok állítása szerint helyes vagyok, de már kezdem azt hinni csak lelket akarnak belém önteni.

Az elmúlt években sikerült egy kicsit formába hoznom magam külsőleg (fogyás/edzés) vártam hogy majd lesz valami pozitív hozadéka, de csalódnom kellett.

Nem vagyok az a típus aki lyukat beszél mások hasába ez tény, de azért lehet velem beszélgetni. Csak kell egy kis idő míg feloldódok. Ez ennyit számítana, mármint hogy nem vagyok az a "nagy dumás" típus?

32F

szept. 13. 18:30
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
Hol próbálkozol az ismerkedéssel?
szept. 13. 18:34
 2/9 A kérdező kommentje:
#1 Ahol éppen van rá alkalmam. Próbálok eljárni különböző programokra és ott beszélgetéseket kezdeményezni, de mindig az a vége hogy rövidesen leráznak..
szept. 13. 18:42
 3/9 anonim ***** válasza:
55%
Miért lettem törölve? Azért mondják, hogy helyes vagy, mert nincs tétje. Ne erre alapozz.
szept. 13. 18:43
 4/9 anonim ***** válasza:
69%

Idősebb női rokonok vagy idősebb női barátok állítása szerint helyes vagyok

VS

Mi lehet az oka hogy a korombeli, vagy az pár évvel fiatalabb nők konkrétan levegőnek néznek?

Röviden a lényeg, próbáld meg fiatalabbak és főleg feléd nem elfogult emberek véleményét kikérni a kinézetedről. Aztán ez hogy programokon próbálkozol élőben szerintem már egy plusz, nagyobb a sikerráta mint manapság online. De ezt is nagyon el lehet rontani, ha pl nem megfelelő időben mész oda a nem megfelelő emberhez, vagy társasághoz. Szóval itt a szociális faktor is játszik, fel kell tudni ismerni a megfelelő helyzetet, mert különben még a legjobb duma ellenére is hamar elhajtanának.

szept. 13. 18:49
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Rokonok, barátok véleménye nem ér, mert nem akarnak megbántani.
szept. 13. 19:00
 6/9 A kérdező kommentje:

Még utolsó lehetőségként megfogom próbálni a tindert. Csak még kell magamról lőnöm pár normálisabb képet.

Aztán hátha, bár sok reményt nem fűzök hozzá.

szept. 13. 19:16
 7/9 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem nem látnak semmit mert kormos a szemük, így nem vesznek téged észre. A nem korombeliek meg jól látnak.

A jó kép amúgy segíthet ha eddig rossz képeid voltak. De ha mondjuk inkább stílusban van hiba akkor meg az felé kell menni, hogy megtaláld a saját stílusod.

szept. 13. 19:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Próbáld meg a társkeresőt, szerintem az a célirányos.

Mindenképp tegyél fel olyan képet is, amin mosolyogsz, az szerintem fontos a szimpátiához.

szept. 13. 21:43
 9/9 anonim ***** válasza:
A Tindert inkább hagyd a fenébe. Mondom mindezt úgy, hogy nem nézek ki rosszul, élőben jól megy a csajozás, de Tinderen mintha nem is léteznék. Maradj a való életben.
szept. 16. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!