Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet önbizalmat növelni? A legtöbször amikor belenézek a tükörbe..elkap a hányinger az önbizalmam konkrétan -ba megy át De mégis vannak olyan napok amikoris aztmondom mit szarakodsz tökjópalivagy.. Ez miértvan?
Nem történik a 2 hangulatingadozásközt semmi különös ami kiváltaná ezértsem értem.
Hogyan lehet feltornászni az önbizalmat egészséges állapotba?
Rossz a koncepciód. De! Van önbizalmad. Van olyan dolog, amiben magabiztosan mozogsz, hasznos (társadalomnak vagy szervezetednek) és szereted csinálni?
Csinálj olyat, amit szeretsz, ne pedig amit nem. Tudom, ez nem az általad áhított célodhoz vezet, hanem ahhoz, hogy energiát gyűjts. Merülj el benne, lehet majd ez a munkád is, de a lényeg, hogy hódolj ennek a tevékenységnek.
Miért?
Mert, ha szereted csinálni azt, az meg fog látszani rajtad és ezt más is megérzi tudat alatt.
Persze, ez még nem javít a másik nemmel való kommunikációban. Ha már meg van a háttered és hiszel is benne, akkor SE a megkaparintás legyen a cél. Hanem, hogy max elbeszélgetsz vele, aztán távozol. Csak beszélgess valamiről. Aztán majd többet és többet. Persze, lesznek akik elküldenek a faszba. Lesz akinek mehetnéke van, de nem fogja közölni. Lesz, aki tökre el fog dumcsizni.
Hogy miért mondod időközönként a "tökjópalivagy"-ot? Az energia szinted miatt. Az önkényszerítés olyan dolgokra, amire nincs önbizalmad, az energia zabáló. Ha, olyan után állsz tükör elé, amit szeretsz csinálni az fel fog tölteni.
Ezért is mondtam az elején, hogy ne az "felszedésre" fókuszálj, mert azzal egy olyan célt adsz magadnak, amiben nem hiszel. Adj olyat, amiben tudsz hinni, amire tudod, hogy képes vagy. Majd lépésről-lépésre növeld ezt a korfontzónát.
5.Valóban sok más dologban van önbizalmam.
De attól még párkeresésben,nővel való ismerkedésben 0-a önbizalmam van
Ha megnéz egy nő pl:ma bevásárlóközpontban megnézett egy fullos csaj konkrétan az első gondolatom hogy mennyire
csúnyának tarthatott
Ezen kellene javítanom,csak nemtudom hogyan
#5. Vagyok
Ez csak fejben van. Semmi bizonyítékod sincs arra, hogy erre gondolt. Ezt csak te gyártod magadnak. Olyan érzésem van, hogy függsz mások valós vagy vélt véleményétől. Csak szard le.
Ahol dolgozok irodában, ott jellemzően megkövetelik a hosszú nadrágot a férfiaktól. Én meg bementem rövidbe. (És akkor mi van.) Ott a folyosón szembe jövő lány stírölte a lábam. Vajon miért? Innentől már én adok jelentést neki, igaz lehet, hogy tévesen. Legyen, az hogy tudat alatt tetszett a lábam neki. Vagy ment jelenti, hogy rövidben vagyok. :) Bár az embereknek van jobb dolguk is, mint ilyenekre pazarolják az energiát. Tehát betudom az előbbinek.
Hallgasd meg ezt: https://www.youtube.com/watch?v=MP--oRt3djg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!