Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemdohányzó sorstársaim! Kezdeményeznétek dohányossal?
Figyelt kérdés
Nem dohányzom (F) és egyszerűen undorodom, ha megérzem valakin a cigiszagot. Nem ítélkezem de képtelen vagyok elviselni. Mások mit tesznek nemdohányzóként ha dohányossal van dolguk?2018. ápr. 13. 16:41
1/19 anonim válasza:
Nem kezdenék. Pont azért, mert undorodom a cigitől. (N)
2/19 anonim válasza:
Én sem ismerkedek komolyabban dohányos lánnyal. Pont azért amiért te kérdező.
3/19 anonim válasza:
Minek ismerkedsz egyáltalán akkor dohányossal? Nem kötelező velük lenni.
Én se dohányzom, és csak is olyan párt szerettem volna, aki úgyszintén nem dohányzó. És olyan párom is van.
4/19 anonim válasza:
Engem különösebben nem zavar. Ha komoly kapcsolatot akarok, akkor azért olyat választok, aki nem dohányzik.
5/19 anonim válasza:
Alapvetően nem, mert engem is zavar, kivételt akkor teszek, ha leszokóban van, és már napi 1-nél nem szív többet, azt sem a lakásban otthon, és komolyan is gondolja a leszokást, tehát ritkítja még ezt is.
6/19 anonim válasza:
Napi dohányzásellenes kérdés megvolt.
Akkor hátravan még az óvszerrel és sportolással kapcsolatos.
7/19 anonim válasza:
Laza kapcsolatra belefér, de hosszú távra szerintem nem választanék ilyet.
8/19 anonim válasza:
Én baromi igénytelennek tartom a dohányosokat,szóval kizárt,hogy leálljak egy bagóssal.
9/19 anonim válasza:
6. Meg a kövér vagyok lehet e csinos párom kérdés is.
10/19 anonim válasza:
Nem kezdenék. Nem szeretem a cigi szagát. Valamint meg is fulladok tőle. Valamint értelmét sem látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!