Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tarskeresö oldal kulföldön,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tarskeresö oldal kulföldön, tippek?

Figyelt kérdés

Itt vagyok eszakon es tarsat keresek , elvaltam eleg reg , es regisztraltam, csomó aberalt pofa, olyan pszichopata fejek, par elfogadhatóbb is ramirt , de mikor kiderul bevandorló vagyok tipliznek

Es azok is zakkantak , furcsakat mondanak

Töröljem magam ? Úgy latszik nekem nem jön össze. Az egyikre is vesztegettem csomó idöt es vegul kiderult h ferfiakat is szereti ( felig olasz)

Ennyi aberalltat egy helyen nem lattam

Arra gondolok h a korom is egy gond lehet , 41 vagyiok, nö , de dekorativ

2018. júl. 26. 20:59
 1/5 anonim ***** válasza:
tinder, badoo
2018. júl. 26. 21:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Egyszeruen senkinem akad ! Hihetetlen
2018. júl. 26. 21:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam mindet sehol semmi
2018. júl. 26. 21:13
 4/5 anonim ***** válasza:
A való életben többre mész. Külföldi nőként egy társkeresőn hatványozottan vonzod a csak szexre hajtókat. Legyél mosolygós, kezdeményezz beszélgetéseket a körülötted levő férfiakkal, legyél nyitott, és érezd jól magad. Nálam ez vált be, bár még nem voltam 40.
2018. júl. 27. 07:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Gyere ide! Német iparváros. Tinderezel, társkeresőzöl, elviszlek 1-2 buliba hátha elkelsz. A nemek aránya itt a nőknek kedvez. + van a városban néhány (10) ezer migráns. Nekik sokszor még kecske sem jut.
2018. szept. 27. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!