Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek is hányingeretek van a konzervatív férfiaktól?
Figyelt kérdés
Le se szarom, ha az a hobbija, hogy vasárnaponként misére megy, de amikor elkezdi, hogy nőként hogyan kell viselkednem, menekülök. És ez nem csak egy szimpla, racionális döntés, hanem konkrétan rámjön a hányinger.2018. nov. 10. 17:37
1/47 anonim válasza:
Az ilyenektől nekem is hányingerem lenne.
2/47 anonim válasza:
És mi a probléma, épp foglalt a budi?
3/47 anonim válasza:
Hagyd őket, egy férfigyűlölő hárpia amúgy se fog senkinek hiányozni.
4/47 A kérdező kommentje:
Már bocs, de ők nem kellenek nekem és nem fordítva.
:D
2018. nov. 10. 17:51
5/47 anonim válasza:
Van egy réteg, akikkel nincs bajom, de a többség sajnos... hmm... olyan, amilyen.
6/47 anonim válasza:
4: Ja, nyilván. Te vagy álmaik asszonya :DD
7/47 anonim válasza:
Meghagyom a lehetőséget a lábtörlő nőknek,éltem ilyennel ,soha többet nem megyek le nőként kutyába h legyen vki..
9/47 anonim válasza:
Megmaradnak nekem :) csak ilyen férfival tudok jól kijönni. A liberálisoktól, akik képesek lennének abortuszra küldeni, mert épp nincs kedvük babázni, na én azoktól hányok.
10/47 A kérdező kommentje:
A liberális miért küldene abortuszra, butus? A liberális azt mondaná, hogy döntsd el, hogy mit akarsz és mindkét esetben támogatni fog.
A konzervatív férfi viszont elvárná, hogy 18 évig a gyerek csicskája legyél, úgy, hogy közben ő a tv előtt sörözne, mert a gyereknevelés nem az ő dolga.
2018. nov. 10. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!