Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek is hányingeretek van a konzervatív férfiaktól?
20: Jól hozod a tipikus demagóg feminista szalmabáb érvelést.
Ha valaki szerint egy férfinak a gyerekvállalásba semmi beleszólása nincs, és kutya kötelessége a nő önállóan hozott döntését TÁMOGATNI akarata ellenére is, az bizony maga a vegytiszta elnyomás.
Ezt nem lehet sem liberális, sem egalitárius oldalról levezetni, akármennyire is szerettek ezekkel az eszmékkel takarózni.
A gyerekvállalás egy speciális helyzet, ami természeti törvények alapján több jogot biztosít a nőknek!
Vagy hogy képzeled? Ha te nem akarod a gyereket, akkor kirugdoshatod a nő testéből? Ez mitől lenne egalitarizmus?
Ha a nő nem akarja a gyereket, te megakadályozhatod az abortuszt és keresztülkényszerítheted egy olyan procedúrán, amibe simán belehalhat? Ez mitől egalitarizmus?
Persze, ti nőgyűlölők mindig biológiai különbségekkel jöttök, ha azt akarjátok igazolni, hogy a nők alsóbbrendűek, de, ha szembetaláljátok magatokat olyan biológiai változókkal, amik a nők javát szolgálják, akkor kezdődik a hiszti meg az ignorancia.
22: A természeti törvények, na persze. Vajon a nemi erőszakok esetében miért nem tartod őket olyan kívánatosnak? Nézzél tükörbe mucika, ott van ugyanis a kettős mérce!
Az egalitarizmus meg egyenlőségre törekvést jelent. Azaz ha a nő hónapokkal később is eldöntheti egyoldalúan, akar-e a gyereket, akkor a férfinak is jár ez a jog. Ilyen egyszerű.
Ja, és ha ilyen veszélyes szerinted az abortusz, akkor a betiltása mellett kéne kardoskodni. ;)
# 24
Te hol élsz? Látszik, hogy a szövegértésed 0 körül mozog. Plusz paranoiás vagy. Logika szintén 0. Nem is tudom, hogy minek álltam le veled vitatkozni, mikor világos, hogy egyszerűen, biológiai okoknál (agyi korlátoltság) fogva nem vagy képes megérteni, amit írtam.
Az egyetlen vígaszom, hogy az ilyen hülyék mint te úgysem kerülnek majd olyan pozícióba, ahol egy okos nőt korlátozhatnak, mert az intellektusod egyszerűen nem elég ahhoz, hogy többre vidd egy szakmunkás beosztott szintjénél.
Na pá!
Párom is "konzervatív" már ha így szeretsz ragaszkodni ehhez a kifejezéshez (de mint látom, ahány ember, annyiféleképpen értelmezi ezt a szót).
Neki is ez a "hobbija", hogy vasárnap misére megy, sőt nem mindig csak vasárnap. Mivel hasonló az értékrendünk, ezért ez nálunk mindig közös, együtt megyünk. A nőverés meg ezek a nyalánkságok, amiket itt vizionálnak néhányan egy keresztény férfinál nem férhetnek bele, ugyanis a keresztény pont az ellenkezőjét tanítja. Aki mást csinál, az nem keresztény.
"Az ugye megvan, hogy a legtöbb konzervatív politikusnak semmi baja nincs az abortusszal, ha a szeretőjéről van szó? " Konzervatív vagyok én is, ha úgy tetszik, de pont tojok a politikusokra. Aki ma konzervatívnak mondja magát, az két hét múlva a legnagyobb liberális lesz, ha épp úgy hozza az érdeke.
Szóval nőként nincs hányingerem a konzervatív férfiaktól, de a liberálistól sincs, csak egy liberális gondolkodással nem tudok mit kezdeni, mert teljesen mást vall, mint én, így nem kezdenék vele párkapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!