Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ennyire konzervatív nőktől menekülni kell akinek ennyire fontos a család?
Ismerkedek egy 29 éves csinos nővel. Én 31éves vagyok.
Mikor kiderült hogy egyedül lakom nagyon furcsállta. Nem helyesli hogy külön lakok a szülőimtől és ezáltal nem fontos a család. Ő konzervatív lány és szerinte mindaddig egy fiatalnak a szüleivel családjával kell laknia ameddig nem alakít ki saját családot. Szerinte így eltávolodok a családi eszmétől
Nekem is nagyon fontos a család!! Sokat teszek értük. De 23 éves fejjel, úgy érzem, az az egészséges, ha amint lehet a saját lábamra állok teljesen és elköltözöm.
Én ezt túlzásnak tartom. Főként 31 - évesen. Ha megteheted, miért ne élnél külön és alakítanál új életet? Neki os jobb így, nincs ott min. még két ember rajtatok kívül.
Miért akarsz menekülni? Szerinted riasztó gondolat, hogy ha közös családotok lenne, akkor ti lennétek az elsők, tűzön-vízen át, mindenek felett? :)
Nem kell mindenben egyetértenetek.
Ha ő nem fogadja el az álláspontodat, és erőszakosan rád akarja erőltetni a nézeteit, akkor már megfontolandó a menekülés, de akkor nem a családcentrikus gondolkodással van gond!
Én inkább arra kérdeznék rá a helyedben, ha ő ennyire családcentrikus, akkor hogy lehet, hogy 29 évesen még facér és gyerektelen?
(Egyébként én látatlanban azt mondom, hogy csak azért mondott ilyet, hogy igazolja azt, hogy ő miért él még mindig a szüleivel. ;)
A család úgy is lehet fontos, hogy nem élsz együtt velük 30 évesen.
Ez a nő nagyon gáz, hagyd a francba.
Érdekes, pedig itt a GYK-n nem is vagy férfi, ha 20+ évesen nem tudsz külön lakni :D
Ha neked nem ennyire fontos a család, neki pedig igen, akkor ez a későbbiekben csak konfliktusforrás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!