Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok esélye van egy családcentrikus pasinak?
Nekem a család és a házasság a legszebb álmaim közé tartozik. Még fiatal vagyok (21) és sok időm van még megtalálni azt a nőt, aki ugyanúgy családcentrikus és elég "konzervatív" ahhoz, hogy házasodjon. Csak az keserít el, hogy olyan kevés az ilyen nő az én generációmba! Nem vagyok vallásos, de próbálkoztam már keresztény társkeresőkben is, hátha ott találok több erkölcsösebb lányt, de elég kiábrándító, amit akárhol tapasztalok.
Összeszorul a szívem, ha arra gondolok, hogy soha nem lesz feleségem, se családom. Már irigylem azokat a férfiakat, akik meg tudnak lenni komoly kapcsolat nélkül is. Van esélyem, tényleg csak arra gondoljak, hogy a sors majd összehoz valakivel, és ölbe tett kézzel várjak?
Szia! Szerintem ne keseregj ez miatt mert igenis sok esélyed van és még sok konzervatív, rendes lány van, aki szeretne családot és házasságot.:)
Szóval nyugi!
"Aki keres az talal." Na, a szerelemre ez nem igaz. Eld a normalis eletedet es majd összetalalkoztok.
Egyebkent attol hogy egy nö azt mondja hogy nem akar hazasodni, attol az meg nem igaz. Szoktak mondani, azert h ne riasszak el a pasikat. "Ha elveszel jo, ha nem, ugy is jo."
Egyebkent furcsa hogy ezt irod. Nehany kategoriaval odebb rengeteg fiatal csaj szeretne mar babat meg esküvöt, többsegüket csak az anyagiak tartjak vissza.
Szerintem van eselyed. :-)
Néhány kategóriával odébb? Itt a gyakorira érted? Melyik kategória az?
Abban egyet értek, hogy aki keres a szerelemben, az nem talál. De ha tényleg van még sok konzervatív lány, akkor bízom a szerencsémben, hogy valamikor összefutok vele.
teherbeeres, gyerekvallalas, csaladi kapcsolatok
Ott sokan vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!