Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Fontos az hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Fontos az hogy egy pasinak milyen haja van?

Figyelt kérdés
Ilyenekre értem hogy mondjuk rövid, hosszú, vagy félhosszú?? Nektek melyik jön be jobban?? Vagy mondjuk zselézett, dús, vagy 'lenyalt' frizura??
2012. aug. 1. 11:04
1 2
 1/13 anonim válasza:
Rövid!
2012. aug. 1. 11:05
 2/13 anonim ***** válasza:

nekem a rendszeresen mosott, rendben tartott jön be

hogy kinek mi áll jól, az megint más kérdés

2012. aug. 1. 11:06
 3/13 anonim ***** válasza:
Ápolt legyen,szinte mindegy milyen csak ne legyen zsíros adjon rá,ha kopaszodik akkor inkább nyirja le az egészet és legyen teljesen kopasz.
2012. aug. 1. 11:17
 4/13 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más jön be viszont szerintem teljesen mindegy milyen stilusu a haja ha jól áll neki illik az arcához és ápolt:)
2012. aug. 1. 11:22
 5/13 /Anita_'94/ ***** válasza:
Nem ez a legfontosabb, de nekem látványra a rövidebb haj tetszik. Az sem baj, ha nagyon rövid. Sőt... :)
2012. aug. 1. 11:28
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem tök mindegy milyen frizura.A lényeg ,hogy jól álljon. pl.Mert hiába hosszú ha neked a rövid haj áll jól..Engem a rövid felzselézett hajú pasik fognak meg de nem egyszer jártam már úgy ,hogy számomra egy pasi nagyon jól nézett ki hosszú hajjal is!:D
2012. aug. 1. 11:34
 7/13 anonim ***** válasza:
nekem tök mindegy, a lényeg, hogy mossa rendesen és legyen valami a fején. Ja, meg rendezett legyen. A hossza mindegy, nekem a vállig érő is tetszik meg a rövidebb is.
2012. aug. 1. 11:37
 8/13 anonim ***** válasza:
nekem őszintén nem mind1. nem szeretem a fiúknál a hosszú hajat csak a rasztás. a rövid az nekem max. fülig érő. és ne legyen szőke az is fontos :D a lenyalt haj b.zis :s
2012. aug. 1. 11:38
 9/13 anonim ***** válasza:
Az fontos, hogy olyan haja legyen, ami jól áll neki. És persze, hogy ne legyen igénytelen: tehát mossa, vágassa (a hosszút is) rendszeresen.
2012. aug. 1. 11:40
 10/13 anonim ***** válasza:

Fontos. Olyan legyen, ami megy az arcához és a testalkatához.

A pár centis rövid haj a legtöbbnek jól áll. A kopaszsággal már óvatosan, mert akinek fura fejformája van, vagy nagy füle, annak nem áll jól. A hosszabb vagy hosszú haj inkább csak a vékonyabb alkatúakhoz illenek.

2012. aug. 1. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!