Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Én vagyok az egyetlen, akit felizgat, ha egy pasinak jó hangja van?
Figyelt kérdés
Amikor a páromba anno beleszerettem például, még nem tudtam, hogy tud énekelni (sőt, valamikor együttese is volt).
Mikor először hallottam, azt hittem, elájulok... Iszonyat szép hangja van, és szabályosan elönt a forróság, ha énekelni hallom - ha pedig direkt a fülembe búgva, csak nekem teszi, akkor meg aztán végképp végem van.
De így volt ez a vele való kapcsolatom előtt is, testileg szó szerint begerjedtem egy haveromra, amikor énekelni hallottam - pedig amúgy nem is tetszett.
Én vagyok rosszul összerakva, vagy más is van így ezzel?
2012. jún. 28. 19:22
1/7 anonim válasza:
nálam is így van..szeretem ha férfias a hangja
2/7 anonim válasza:
Nekem nagyon imponáló tud lenni, ha egy pasinak kellemes hangja van. Nem az énekhangra gondolok, az nem érdekel. Hanem a beszédhangra. Csomó ember azért tetszett eddig meg, mert kellemes volt a hangja.
3/7 anonim válasza:
én is nagyon szeretem ha egy pasinak van hangja, úgy semmi para :)
4/7 anonim válasza:
Nem te vagy az egyetlen....
Én meg azt szeretem,ha franciául beszél.
5/7 anonim válasza:
Szerintem mindenkit izgat.Én szokom neki mondani a telefonba is,hogy ott is csikál a hangja ahol nem lenne szabad.
6/7 anonim válasza:
ez is csak egy gén amit tovább szeretnél örökíteni a magadéval mint a jóképűség vagy jó test, ész stb... és ezért vonzó xP
7/7 anonim válasza:
Hát nem tudom csajok, de én profi magánénekes vagyok és nem találkoztam ilyen lányokkal még.
Kérdező nem cserélünk e-mail címet? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!