Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, elmondanátok a pasinak, ha régóta nem voltatok senkivel? Fiúk, hogy reagálnátok rá?
Hát, én örülök más örömének. :) De most rajtam a sor. :DD
Csak hát az ember kissé kigyün a gyakorlatból. :D Ez nem zavaróbb, mintha a pasi csak egy lenne a sok közül?
A dolgok jelenlegi állása szerint azt válaszolnám a lánynak, hogy "ne aggódj, én sem"..
Mindenki azt mondja, hogy az őszinteség alapvető egy kapcsolatban, abba pedig ez simán belefér.
én is elmondanám.
nyugi, nincs ebben semmi, a párod biztos megérti, ha normális:)
Köszi a válaszokat, felpontoztam mindenkit. Nem is arról van szó, hogy titok lenne, csak úgy érzem, talán jobban feszélyezve lennék, ha tudnám, hogy tudja, hogy mi a helyzet. :) De ez a fordítottjára is igaz, mert ha nem mondom el, akkor lehet, hogy nagyobbak az "elvárásai", és akkor meg ez feszélyezne. Az lenne a jó, ha mindketten a lehető leglazábbak tudnánk lenni. :)
Aki azt írta, hogy nem mondaná el: miért nem? Csak azért, mert nem annyira lényeges, vagy kifejezetten rossz, ha tud róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!