Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Fontos az hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Fontos az hogy egy pasinak milyen haja van?

Figyelt kérdés
Ilyenekre értem hogy mondjuk rövid, hosszú, vagy félhosszú?? Nektek melyik jön be jobban?? Vagy mondjuk zselézett, dús, vagy 'lenyalt' frizura??
2012. aug. 1. 11:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nálam nagyon fontos.

Én imádom ha beletúrhatok a fiúm félhosszú, ápolt hajába.

Nekem rövid hajú pasi még nem is tetszett soha :o

2012. aug. 1. 13:21
 12/13 anonim ***** válasza:
szakmai ártalom. fontos. nekem csak a rövid hajúak tetszenek. egy FÉRFInek ne legyen már hosszabb haja mint nekem. zselé belefér, mást ne használjon.
2012. aug. 1. 13:45
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem fontos. Külsőre nem tetszenek a nagyon rövid hajú pasik (de a nagyon hosszú hajúak sem). A zselé meg kifejezetten undorító.

A félhosszú, kicsit kócos / "szélfújta" haj az ideális és vonzó számomra. Megjegyzem, szerintem nagyon izgató tud lenni, amikor szeretkezés / csókolózás közben bele tudok markolni a párom hajába, amit ugye rövid hajjal nem lehet megcsinálni... :P Egy hajmarkolástól nedvesebb leszek mint egy fél órás előjátéktól. Többek szerint hajfétisem van, lehet benne valami... :)

Persze ha már összejöttünk és megszoktuk egymást, akkor nem haragszom, ha néha levágatja, de az eddigi kapcsolataimban mindenki a kedvemben járt azzal, hogy nem vágatták túl rövidre. :) 27/L.

2012. aug. 1. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!