Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Fontos az hogy egy pasinak milyen haja van?
Nálam nagyon fontos.
Én imádom ha beletúrhatok a fiúm félhosszú, ápolt hajába.
Nekem rövid hajú pasi még nem is tetszett soha :o
Nekem fontos. Külsőre nem tetszenek a nagyon rövid hajú pasik (de a nagyon hosszú hajúak sem). A zselé meg kifejezetten undorító.
A félhosszú, kicsit kócos / "szélfújta" haj az ideális és vonzó számomra. Megjegyzem, szerintem nagyon izgató tud lenni, amikor szeretkezés / csókolózás közben bele tudok markolni a párom hajába, amit ugye rövid hajjal nem lehet megcsinálni... :P Egy hajmarkolástól nedvesebb leszek mint egy fél órás előjátéktól. Többek szerint hajfétisem van, lehet benne valami... :)
Persze ha már összejöttünk és megszoktuk egymást, akkor nem haragszom, ha néha levágatja, de az eddigi kapcsolataimban mindenki a kedvemben járt azzal, hogy nem vágatták túl rövidre. :) 27/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!