Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyen pasinak milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen pasinak milyen csajok jönnek be (általában)?

Figyelt kérdés
Nagyon jóképű, beszédes,vicces srác, aki mellesleg igencsak jól öltözik(leggyakrabban ing+farmer+valami elegánsabb cipő). Egy ilyen pasihoz inkább félénk csaj illene, aki visszafogottan öltözik, vagy egy olyan csaj, aki szintén beszédes és az öltözködése pedig nem olyan visszafogott.
2012. júl. 29. 11:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább a belső alapján kell megközelíteni: általában magabiztos, önmaga értékeivel tisztában lévő lány való az ilyen fiúhoz.

A túl ápolt, igényes és "szép" férfiakat például a nagyon hiú, de akarat gyeng, bizonytalan és magukat a valóságnál sokkal többre tartó, de erre az értékekre környezetük által nem visszajelzést kapó lányok nem szeretik, meg attól rettegnek, hogy az igényesebb partnerük náluk szebb és ezzel elhomályosítja az amúgy hamis és nem létező, legfeljebb is csak átlagos kinézetüket. Ezért van, hogy átlagos lányok, akik sminkkel nagy nehezen "futottak még kategóriára" felsminkelik magukat (tucatribanczok), átlagos fiúkkal járnak, és b*ziznak lépten nyomon minden igényesebb férfit, akik amúgy sem járnának velük.

Szóval szerintem az öltözködés nem minden, inkább magabiztos lányokat keress, de magabiztosság nem mindig jelenti azt, hogy önmagamutogatók.

2012. júl. 29. 12:13
 2/2 ASOT ***** válasza:

hát én kb. ugyanígy öltözködöm, de ha nem dolgozok akkor nyáron rövidnadrág féle, + polo vagy ing. de többnyire valamilyen ing+farmer.

Hát jóképű nem hinném hogy vagyok....:)

De annak ellenére h ugymond így öltözködöm, nekem mindegy h a csaj visszafogottan vagy nem visszafogottan öltözködik. Nyáron egy rövid térd fölé érő farmer vagy egyéb szoknya szük normális felső totál jó, vagy farmer nadrág és akármilyen felső.

az h félénk e az nálam nem számít csak ne legyen prűd!

2012. júl. 29. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!