Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi egy nő közeledésé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi egy nő közeledésére nem mond igent, de nemet sem, az mit jelent általában? Mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Ha bevallja egy nő, hogy érez irántad valamit. Te nem utasítod el, de nem is lépsz erre.

Akkor mi van?

2012. júl. 25. 16:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Neked eszedbe sem jutott ,meglepődtél,nem érdekli,de megbántani nem akarja...
2012. júl. 25. 16:29
 2/9 anonim ***** válasza:

1. Nem erdekli a no, de nem akarja megbantani, vagy nem akarja, hogy ha nemet mond, megszakadjon teljesen a kapcsolat.

2. Van baratnoje, de nem akar nemet mondani, mert megmozgatja a no a fantazaiajat es meg vacillal, hogy megcsalja-e vele a baratnojet.

3. Van baratnoje, de nem mond nemet, mert ugy gondolja, ha esetleg egyszer majd szakit a baratnojevel, "kapora fog jonni" ez a masik no.

4. Erdekli a no, csak gatlasos/nincs onbizalma/elegedetlen valami miatt magaval, ezert nem mer osszejonni a lannyal, mert fel, hogy csalodast okoz/kiabrandul belole a lany/esetleg kineveti.

5. Erdekli a no, de csak szexet szeretne, erzeseket nem, es meg azon godnolkozik, hogyan hozza ezt fel.

6. Nem erdekli a no, de a hiusaganak es az onbizalmanak jot tesz, ha valaki igy odavan erte es ezt kihasznalja.

Hirtelen ezek az otletek jutottak eszembe.

Ott van meg persze a lehetoseg, hogy valami sotet folt van a multjaban, titkol valamit, valamit nagyon szegyell, vagy halalos beteg, vagy nem az, akinek beallitja magat, csak nem tudja, hogyan vezesse ezt fel... de ezeknek azert kisebb az eselye.

2012. júl. 25. 17:09
 3/9 A kérdező kommentje:
És ha ennek ellenére néha felhív, érdeklődik felőled a férfi, az melyik irányba billenti a dolgot?
2012. júl. 25. 17:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Semelyikbe. Barmi allhat a hatterben.
2012. júl. 25. 18:05
 5/9 anonim ***** válasza:
nem tetszel neki.
2012. júl. 25. 18:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Na én férfi vagyok és az 5ös pont alatti helyzet áll fent. Beválalta a nő, hogy érez valamit, és kapott egy talánt. Most elkéne mondani, hogy nálam csak sex jöhet szóba. Igazábol nem tetszik azért. Valószinű ez van nálad is.
2012. júl. 25. 18:21
 7/9 A kérdező kommentje:
De én talánt sem kaptam.
2012. júl. 27. 15:56
 8/9 anonim ***** válasza:
52%

Egy nő sose alacsonyodjon le odáig, hogy rámozdul egy pasira. Ilyet csak az útszéliek tesznek! A pasinak nem imponál az ilyesmi, szereti ő maga levadászni a neki tetsző nőt!

Az ilyen csaj meg aki ráhajt egy pasira az meg nyilván a kutyának sem kell, csak elkeseredettségében cselekszik, a pasik meg szánalomból úgysem lesznek vele. Szánalmas az ilyen nő...

2012. aug. 4. 12:03
 9/9 A kérdező kommentje:

Már ne is haragudj, de nem vagyok az a fajta ember, aki a férfiakra rámászik.

Semmi rosszat nem tettem azzal, hogy belefáradtam a hülyeségeibe, és elmondtam nagyjából, hogyan érzek.

Nem neki estem és megcsókoltam, vagy rángattam be az ágyamba.

Valaki nem attól nem lesz k_rva, hogy felnőtt emberhez méltóan, őszintén beszél az érzéseiről.

2012. aug. 4. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!