Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 20 éves pasinak általában hány éves csajok jönnek be?
Figyelt kérdés
tudom, h nem lehet általánosítani, de azér légszi....:S:D2008. júl. 8. 23:00
1/10 anonim válasza:
Az én pasim 20 éves volt, amikor összejöttük, én akkor 19 voltam. Szerintem vagy velül egykorúakkal ismerkednek, de van aki fiatalabbakkal - olyan 16-19 éves lányokkal -, és van aki idősebbekkel - szerintem itt nincs korhatár, de ebben a kategóriában a többség 40 éves korig, idősebbel csak a nagymamakomplexusban szenvedők. És látod, tényleg nem lehet általánosítani...
2/10 anonim válasza:
Én már nem vagyok 20-on éves,de van jópár 20-25 közötti ismerösöm,akiknek pl a 4-5-6 évvel idősebb csajok jönnek be,mert azok már komolyabbak stb.De ez sem általános,mindenkinél más ez is.
3/10 anonim válasza:
Ha egy csaj fiatal és kapatós a szexre akkor egyértelmű, hogy fiatal csajokkal. 14 év fölött amikor már szinte nő egy nő...KÜLSŐRE..a belső érés még nagyon messze van a csajoknál.
4/10 anonim válasza:
Ez nagyon sokmindentől függ, ha tavaszi hónapban születtet akkor 4-6évvel fiatalabbak, ha nyáriban akkor 2 évvel fiatalabbak, ha ősszel akkor hosnlókoruak 1év +-, ha télen akkor 2-3 évvel idősebbek, a lábméretétől is függ, ha 40es alatti a lába akkor fiatalabbak ha 40feletti, akkor idősebbek, a szemszín is árulkodik ezen a téren,minnél sötéttebb a szemszíne, annál inkább az idősebb lányok felé vonzódik, valamint azis számít hogy tud-e számolni;)
remélem segítettem, ezek alapján kitudod logikázni hogy hogy van-e eséjed
5/10 anonim válasza:
Ez sztem mindenkinél más. Én 20 vagyok nekem egy lánynál sok minden számít de pl a kor az nem annyira csak h őt szeressem! Amúgy nem tom hány éves vagy de próbáld meg a fiúval baj nem lehet!
6/10 anonim válasza:
Nemtudom honnan szeded ezeket az egetrengető fasságokat kedves előző hozzászóló. Valami faluvégi boszorkány vagy? Szemem színe sötét, 45ös lábam van és télen születtem mégis a fiatal csajok jönnek be (14-18)
7/10 anonim válasza:
Nekem 14-35 között mivel 14 alatt büntethetik, 35 fölött meg már annyira nem jönnek be, de mindenkinek más...
8/10 anonim válasza:
A kérdésedre válaszolva te is tudhatod a választ! Figyeld meg melyik korosztállyal barátkozik és milyen korú lányokkal lóg! Persze lehet hogy ez nem be de egy tipp!
9/10 anonim válasza:
Én 16 vagyok és mi 3 éve vagyunk már együtt!
10/10 anonim válasza:
nos, most 22 vagyok, de az ízlésem azóta sem változott, akit már nem büntetnek és még nem ráncos, az jöhet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!