Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá az apukámat h megengedje h együtt aludjunk a barátommal?
16 éves lány vagyok a barátom 18 éves és már fél éve együtt vagyunk. Aludtunk már együtt a szülők tudta nélkül de szeretnénk már végre úgy is h tudnak róla a szülők. Természetesen az ő szülei megengedik, sőt nekem anyukám is rábólintott a dologra, DE apu hajthatatlan. Sehogy se akarja megengedni h együtt aludjunk. Kérlek segítsetek :(
Ui.: ja és egyke vagyok szóval még nehezebb a helyzet.
Hajthatatlan?...ülj le vele beszélgetni, mondd el neki, hogy ha szexelni akarnál, meg tudnád oldani nem otthon. Bízzon meg benned! Azért azt tudnod kell, hogy egy apának a lánya a mindene! :) Egyszerűen félt...nyugtasd meg, hogy a barátod is vigyáz rád.
Sok sikert!
Van, akinek ezt nem lehet megmagyarázni. Az én mostohaapámnak sem lehetett. 23 évesen sem alhattam együtt a barátommal, mert mit szólnak a szomszédok?! (Ja, pont ez érdekli őket.) Meg szex csak házasság után. Mondtam neki, hogy ugye ő sem gondolja komolyan, hogy még szűz vagyok, de semmivel sem lehetett meggyőzni.
És sajnos elég sok ilyen szülőt ismerek.
Sajnállak, de ez van.
"Igen még szűz vagyok, de akár megengedi az együtt alvást akár nem már nem hiszem h sokáig az leszek. "
A barátod beszélt erre rá, vagy te dönteted el?
Ha egyáltalán azt sem engedik, hogy együtt aludjatok akkor mégis hogyan akarsz lefeküdni vele?
Helyileg hol oldanátok meg?
A másik, hogy fél évig, hogy birta eddig a barátod? Abszolút semmi testi kapcsolat nem volt?
Remélem nem akarsz hazudni a szűleidnek. Abból nagy botrány lenne.
Nem a barátom beszélt rá! Én magam döntöttem így! A barátom ráadásul sokkal megértőbb apummal szembe mint én és azt mondta h addig vár ameddig csak akarom. Az elmúlt fél év alatt is lett volna lehetősége őven rám mászni nyomulni ,de egyszer se tette. És Nagyon szeretjük egymást ezért döntöttem úgy h szeretnék vele most már lefeküdni.
Anyukám megengedi h együtt aludjuk így arra gondoltunk h elutazunk vhová. Anyu falaz nekünk apunak pedig azt mondjuk h a barátnőimmel megyek.
De volt már köztünk bizonyos testi kapcsolat, de én már úgy érzem h tovább akarok lépni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!