Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves vagyok,1 éve van barátom, és anya még most sem engedi, hogy együtt aludjunk. Elég vallásos sajnos, és az ő nézeteit veszi csak figyelembe. Hogyan érhetném el, hogy megengedje, együtt aludhassunk?
Figyelt kérdés
2008. júl. 15. 07:36
1/16 anonim válasza:
voltál már vele együtt úgy értem az ágyban?? mert ha igen akkor ezt is el kellene mondanod édesanyádnak, hiszen be kell látnia lassan h kislánya felnőtt, hiszmár 19 vagy. gondolom, biztosan nehezebb egy vallásos családban de el kell neki mondanod őszintén h mit gondolsz mert hidd el h te irányítod az életed :)
2/16 anonim válasza:
Próbáld vele ezt megbeszélni és ha nagyon erőszakos akkor ne engedj neki mert akkor máskor ugyan ez fog történni , az ő döntése fog érvényesülni!!!
3/16 anonim válasza:
Ha annyira vallásos, akkor nézesd meg vele ezt: www.zeitgeistmovie.com (főleg az első 30 percet)
Remélem ettől megváltozik a véleménye...
4/16 anonim válasza:
Mond meg anyukádnak hogy már nem vagy kisslány felnőtt önnáló nő vagy és ne szóljon bele az életedbe.Nyugodtan aludj eggyütt a barátoddal lehet hogy ő vallásos de te nem vagy az és meg kell értenie hogy nem szólhat bele az életedbe.Én a helyedben nem hagynám annyiban a dolgot.
5/16 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy élünk szexuális életet, ugyanis megtalálta a fogamzásgátló gyógyszerem dobozát. Nem veszekedett, mert akkor leállítottam, hogy örüljön, hogy nekem legalább van rá eszem, nem úgy, mint sok tizen-pár éves lányanyának. Ezért is nem értem, mi akadálya, hogy együtt aludhassunk, de ha kérdem, ő sem tud értelmes magyarázatot adni, ami számomra elfogadható. Mert az, hogy neki sem engedték, mikor ennyi idős volt, az engem nem igazán érint. Elvégre ez a XXI. század. Vagy nem?
2008. júl. 15. 09:54
6/16 anonim válasza:
Sajnos ö mindenáron meg akar védeni,igaz nincsen mitöl de meg akar.Beszélj vele,mondd meg neki hogy ez igy neked nem jo,ismeri a barátodat rendes fiú.És ne engedj!
7/16 A kérdező kommentje:
Kedves 3. kommentelő!
Megnéztem a filmet, de sajnos én pont nem beszélek angolt, anya sem, ezért nem értettem, és ő sem értené. Nem bírtam sajnos a lényeget kivenni belőle :(
2008. júl. 15. 10:17
8/16 anonim válasza:
a filmel kapcsoltaosan kedves harmadik válaszoló, nézz utánna kicsit esetleg wikipédiázz vagy könyvtárazz mielött elhiszel minden marhaságot...:D
9/16 A kérdező kommentje:
Mert? Mi a film lényege?
2008. júl. 15. 11:46
10/16 anonim válasza:
Szia.az én anyám nem annyira vallásos,de ő sem engedte meg,hogy együtt aludjunk,kérdem én,jobb lenne ha valahol kocsiban kellene szerelmi életet élni?ha már volt szex,akkor mért nem lehet együtt aludni?ő sem adott választ.egyik este mondtam,hogy ott alszik a barátom,erre ő azt,hogy ne gondoljam,hogy minden úgy van,ahogy én gondolom.becsaptam az ajtót,elmentünk szórakozni,és ott aludt.a reggel kicsit kellemetlen volt,de azóta meg kellett szokniuk,és mostmár egész hétvégén együtt alszunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!