Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá az apukámat h megengedje h együtt aludjunk a barátommal?
16 éves lány vagyok a barátom 18 éves és már fél éve együtt vagyunk. Aludtunk már együtt a szülők tudta nélkül de szeretnénk már végre úgy is h tudnak róla a szülők. Természetesen az ő szülei megengedik, sőt nekem anyukám is rábólintott a dologra, DE apu hajthatatlan. Sehogy se akarja megengedni h együtt aludjunk. Kérlek segítsetek :(
Ui.: ja és egyke vagyok szóval még nehezebb a helyzet.
"De volt már köztünk bizonyos testi kapcsolat, de én már úgy érzem h tovább akarok lépni!"
Mi volt az? Szüleid tudnak róla?
Igaza van a többi válaszolónak, hogy nem hazudj ha nem muszáj.
Próltad összeismertetni a barátodat a szüleiddel?
Ha sikerülne, és jobban megismernék, hogy megbizható akkor talán belemennének.
Hát konkrét szexuális kapcsolaton kívül már minden volt.
És anyu mindenről tud sőt ő vitt el nőgyógyászhoz is és váltotta ki nekem a tabit. De apu semmiről sem tud.
Ismerik jól csak mint már mondtam apu szerint még fiatal vagyok. ez az egyetlen indoka :/
Az a baj, hogy ha egyszer már kijelentette, hogy nem, akkor azon nehéz változtatni.
Kérd meg anyukádat, hogy beszéljen vele. Talán bejön majd.
Sok apát ismerek akik tudnak róla, hogy megdugták a lányát, de még egy apától sem hallottam azt "Jól van lányom, holnaptól dughatsz!"
De szerintem, te jó gyerek vagy, büszke lehet rád az apád. Lefeküdni meg majd csak lefogsz előbb-utóbb. De arra számíthatsz, hogy attól csak bonyolódni fog és nem egyszerűsödni a kapcsolatod és az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!