Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek is hányingeretek van a konzervatív férfiaktól?
Figyelt kérdés
Le se szarom, ha az a hobbija, hogy vasárnaponként misére megy, de amikor elkezdi, hogy nőként hogyan kell viselkednem, menekülök. És ez nem csak egy szimpla, racionális döntés, hanem konkrétan rámjön a hányinger.2018. nov. 10. 17:37
31/47 anonim válasza:
30: Hallatlan, gyilkosságért börtön jár!
32/47 anonim válasza:
Ja de erőszakolásért nem jár börtön? Sajnos itthon se lesz hamarosan büncselekmény a nők kiskuruak elleni nemi erőszak,en 12 évesen éltem át a rokon által,és már akkor is a férfiak voltak védbe még a családokban anyák elnézik stb nálunk is ő volt védve h én akartam felizgattam stb,és még szüljük is meg a rokon által nemzett vérfertőzőtt kölyköt. Fujjj...
33/47 anonim válasza:
32: Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Vagy szerinted akit megerőszakolnak, az jogosan ölhet meg egy harmadik személyt?
34/47 anonim válasza:
Azt az em,briót aki örök emlék maradna,igen,az csak zigota,és nekem biztos nem kéne az apám ccsinálta gyerek.. :(
35/47 anonim válasza:
34: Aha. De akkor miért korlátozod be ennyire a nők jogát? Mi van, ha "bántalmazó" pasitól van, vagy csak olyantól, aki megcsalt? Az is örök emlék. Vagy ha csak később derül ki? Vagy egyszerűen rájön az anyuka, hogy ez mégsem neki való, nagy a NYOMÁS rajta, stb. Miért ne lehetne bevinni 8 hónaposan a kölköt a körházba, úgymond: törölni?
36/47 anonim válasza:
Had döntse el már egy nő h megszüli pl az erőszak gyümőlcsét v egy életképtelen fogyatékos.. Látom nálad az nemierőszak belefér az abortusz nem,ez mindent elmond rólad te biztos szeretnéd a saját apádtól születendő kölyköt én nem sőt belrúgnék ahol tudok mert arra emlékeztet..
37/47 anonim válasza:
36: Bogaram, itt egyedül te vagy az erőszakos, aki még egy ártatlan csecsemőt is képes lenne megrugdosni.
38/47 anonim válasza:
Akkor szüljt te is az apádtol te agyabeteg nemierőszakpártoló...
39/47 anonim válasza:
38: Feminista logika at its finest: ártatlan csecsemők megrugdosása ellen felszólalni = nemi erőszak pártolás.
40/47 anonim válasza:
Nem rugdosom meg ha szeretem de gyülélném mivel erőszakbol lett nem fogod fel ugye.. Van gyerekem de nem az apámtol szerettem volna.. Kettő csecsemő a méhen kivül ott egy darabig csak egy zigota,de neveljétek ti a sok eldobott kukába vágott pöcegödörbe dobott vagy épp árvaházast az biztos jobb mint időben elvetetni.. nem lehet kötelezni senkit h vmit szereesen amit nen akar,pasik nak könnyü dns spermát adtok ennyi a dolgotok a többi a miénk igy van jogunk dünteni h akarunk a saját apánktol v beteget szülni. Femina.. Persze ,köszönjük meg az erőszakot is hisz a nő erre van a éves is akit épp a rokonai molesztáltak nemreg az persze nálatok belefér.. Erre mirt nem vered a nyálad csak az abortuszra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!