Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiba az első randin kijelenteni, hogy én közepesen konzervatív ember vagyok?
Ha ez abban nyilvánul meg, hogy a nő dolga a házimunka, vasalt ing, meleg vacsi, mer' konzervatív vagy, de dolgozzon és keressen legalább annyit, mint te, mer' feminizmus van, és amúgyis te csak közepesen vagy konzervatív, akkor jobb, ha ezt minél előbb tisztázod, hogy menekülhessünk...
Na de a gonosz találgatást félretéve: bármit is jelent ez nálad, nem látom, miért ne mondhatnád el.
Szerintem az ilyeneket jobb előbb letudni.
Én pl nem főzök. Akarnád ezt tudni minél hamarabb, hogy kereshess mást, vagy a rózsaszín köd végéig elnéznéd, aztán dobnál? Jobb letépni gyorsan, mint a sebtapaszt.
Köszönöm a válaszokat.
A közepesen konzervatív kifejezést azért használtam, mert a simán konzervatív szóhoz ugye társulnak azok az elemek, mint például minden-a-nő-dolga-én-a-pénzt-hozom stb, ezt akartam elkerülni. A kérdés kiírásakor egyébként a közepesen konzervatívot magamban úgy értettem, hogy vesszük a konzervatív elemeit, és elosztjuk kettővel. (Ha így megfelel.)
Zavarosak ezek a kategóriák, és tök konzervatív ember vagyok, sok népzenét tettem fel a youtubera, néha járok templomba, becsülöm a régi vicceket - és alapvetően minden kapcsolatomban én láttam el a háztartási munkák jó részét.
Ha akarod ettől konzervatív: a férfi erős, és mindenben jó... XD, de nem járt ilyen a fejemben soha.
Csak egyszerűen ha becsinált a gyerek, kicserélem a pelenkát, ha meg otthon vagyok, miért is ne főznék, mire hazaér az asszony?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!