Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiba az első randin kijelenteni, hogy én közepesen konzervatív ember vagyok?
Nem feltétlenül, de egy indoklást megérdemel, hogy miért. Én pl. nőként mérsékelten vagy liberális és konzervatív is, mert pl. nem vagyok melegellenes, szélsőségesen rasszista vagy nacionalista, nem vagyok vallásos, és úgy gondolom, minimálisan jó, ha szabadabban neveljük a gyereket, mint hogy kuss van, és az van, amit mondok, ill. nem akarok nőként csak a háztartással foglalkozni. De közben meg nem támogatom akármilyen drog legalizálását, hiszek a házasságban, szívesen házimunkázom (akár minimálisan többet is, mint a férfi), nem vagyok szabados életű, szeretek sok hagyományt.
Szóval ilyenkor nem árt tudni, pontosan mit takar a dolog, mert lehet, mindketten mérsékeltek vagytok, de pont nem ugyanazokban a kérdésekben.
Na kb olyan vagyok mint a 8as és kb olyan párra vágyom mint a 11 es bár minimális vallásosság jó pont nálam és utálom a melegeket de a többi az nagyon tetszik.
Ki mondani ki lehet, de majdnem hogy felesleges. Az öltözékedből és a viselkedésedből ki kell,hogy derüljön ha nem játszod meg magad. És miért tennél ilyet? Nekem (ez pont nem lenne az) de néha kiábrándító amikor valaki igy kategorizálja magát. Én nem hiszek a skatulyákban szerintem nincs átlag (csak statisztikában). Minden nő más és más személyiség két egyforma nincs. Kimondaná egy lány randnin: Én közepesen konzervatív vagyok, örülnék de visszakérdeznék: Ez nálad mit jelent?
Én arra következtetnék...nem akar egyből magára rántani, néha eljár templomba, hisz/vágyik házasságban/ra, fontosak neki kulturális értékek családi és nemzeti hagyományok szokások. (pl illik neki májusfát vinni) de lehet másra gondol ez alatt. Ja és kb 3 pártra gondolnék akik közül az egyikre szavaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!