Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nektek is hányingerete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek is hányingeretek van a konzervatív férfiaktól?

Figyelt kérdés
Le se szarom, ha az a hobbija, hogy vasárnaponként misére megy, de amikor elkezdi, hogy nőként hogyan kell viselkednem, menekülök. És ez nem csak egy szimpla, racionális döntés, hanem konkrétan rámjön a hányinger.
2018. nov. 10. 17:37
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
87%
A konzervativ meg kiveri a gyereket ha ő nem akarja....
2018. nov. 10. 23:33
 12/47 anonim ***** válasza:
61%
A-a :) a konzervatív férfi nem ilyen. A köcsög férfi ilyen.
2018. nov. 11. 00:15
 13/47 anonim ***** válasza:
86%

A konzervativ ilyen, mert náluk belefér a verés,a terror es alap h ott egy nő alsobbrendű selejt,lábtörlő cseléd néma szexrobot keltető..

Sajnos onnan tudom mert apám selejtnek tartott mert lánynak születtem,csak lánygyerek voltam értéktelen nekünk kelett a ciőjét is lehúzni ha olyanja volt.

És mert éltem ilyennel házadsságban,lementem kutyába sajnos és semmit se kaptam aminek köze lenne a szeretethez tisztelethez egyenrangu felek alkotta párkappcsolathoz házassághoz ..

2018. nov. 11. 00:25
 14/47 A kérdező kommentje:
Az ugye megvan, hogy a legtöbb konzervatív politikusnak semmi baja nincs az abortusszal, ha a szeretőjéről van szó? Családi értékek...
2018. nov. 11. 00:57
 15/47 anonim ***** válasza:
87%
Hát ja szerintük a megerőszakolt 11 14 éves is szülhet nem számit h belehalt később.. Családi érték azt inkább hagyjuk ami szerintük család az a vakkomondoros felállás.. Nem ratfikálják a családon belüli erőszak elleni Isztambuli egyezményt,családon belüli nemi erőszak náluk belefér.. :(
2018. nov. 11. 01:11
 16/47 anonim ***** válasza:
68%
Sajnálom, ha ilyen ferfiakkal sodort össze az élet titeket. Engem mindig a tenyerukon hordoztak, ahogy a férjem is.
2018. nov. 11. 10:00
 17/47 anonim ***** válasza:
26%

"A liberális miért küldene abortuszra, butus? A liberális azt mondaná, hogy döntsd el, hogy mit akarsz és mindkét esetben támogatni fog."

El vagy tévedve. Az ilyen nem liberális, hanem egy alávetett csicska, akinek az élete felett te hozod a döntéseket. Hogy te ilyet nem találsz, azért meg ne a konzervatív férfiak legyenek már a hibásak!

2018. nov. 11. 12:14
 18/47 A kérdező kommentje:

És nekem miért kellene hagynom, hogy ő hozza az én életem felett a döntéseket?

Egy férfi nem kényszeríthet abortuszra egy nőt és nem is várhatja el azt, hogy megtartsa a gyereket. Ennyi. El kell fogadnotok, hogy ebbe nincs beleszólásotok. Ha nem akartok gyereket, akkor húzzatok gumit.

2018. nov. 11. 12:26
 19/47 anonim ***** válasza:
21%
18: Mégis miért kellene elfogadni? Tipikus elnyomó, despota nézőpont ez. Bármennyire is tombol a feminista véleményterror, még szólás- és véleményszabadság van. És addig bizony szembesítve is lesztek a hazugságaitokkal: a te álláspontot se nem liberális, se nem egyenlőségpárti, hanem a férfiak női akaratnak való kizárólagos alárendeléséről szól. Te nem egyenjogú feleket szeretnél, hanem a nők számára korlátlan hatalmat a férfiak felett.
2018. nov. 11. 16:10
 20/47 anonim ***** válasza:
72%

#19 mióta létezik a civilizáció, a világ szinte minden pontján az történt a nőkkel, amitől te félted most férfiakat. Pontosan ugyan az.

A mai világ nem egy teljesen elszigetelt kor, hanem az elődeiből született. Ezért érzed azt, hogy amikor a nők arról beszélnek, hogy nem akarnak egy férfi elé borulni, és életük hátralevő részében a talpát csókolni, igazából téged és a férfitársaidat kegyetlenül támadják, és igazságtalanság ér titeket.

Egy normális, racionális ember ha azt hallja, hogy a másik arról beszél, hogy nem akar valaki alá tartozni, akkor csak bólint egyet, és lerendezi azzal, hogy "ez logikus", de ti ezt lázadásként élitek meg. Úgy érzitek, hogy ha a nők nem vesznek tudomást arról, hogy lábtörlőnek használják őket, hanem felszólalnak ellene, az már automatikusan azt jelenti, hogy ők is olyan szarul akarnak bánni veletek, mint ahogy ti bántatok velük, mióta konkrétan világ a világ.

És ezért érdemes távol maradni a konzervatív férfiaktól...

2018. nov. 11. 16:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!