Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak nekem nem jönnek be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem nem jönnek be a nagyon kitetovált és a nagyon széles szemöldökü lányok?

Figyelt kérdés
ÉN 30vagyok egyedülàlló. Gyakran a 25+os lànyok olyan kiàbràndìtóak amimor egyik làbszàruk és karjuk ki van varrva. Kb testfelület 15-20% a ami még belefér az izlésembe . Pl: egy mottó pàr sor egy viràg vagy valami aranyos dolog.

2016. júl. 14. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Brezsnyev sosem gondolta volna, hogy divatot teremt a szemöldökével...
2016. júl. 14. 19:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Milyen szemöldökre gondolsz? Mutass képet!
2016. júl. 14. 19:44
 3/6 anonim ***** válasza:
kva rendszámtábla. azt én se birom de nem csak 25 éveseknél, már 20 körül is látni
2016. júl. 14. 19:51
 4/6 A kérdező kommentje:
#1 vagy Böhm bàcsi a szomszédokból avagy Màriàss József.
2016. júl. 14. 19:54
 5/6 anonim ***** válasza:
80%
Mert a sok birka egyedi akar lenni, miközben valójában tucatember lesz. Manapság már gyakorlatilag minden 2-3. emberen van valami firkálmány, ami majd a bőr ráncosodásával jó ocsmány lesz. (Arról nem is beszélek, hogy "régebben" még létezett olyan, hogy munkahelyi öltözködési, viselkedési stb. etikett, na most ezek a kivarrt nők komolyan gondolják, hogy mondjuk pedagógusként vagy egy cég titkárnőjeként, vagy bármilyen más normális munkakörben ott viríthatnak kitetoválva?) Megmondom őszintén, nekem nem igazán tetszenek az ilyen nők, le lehet pontozni engem a véleményemért.
2016. júl. 14. 20:24
 6/6 A kérdező kommentje:
5ös emint kérdező felfele pontozlak korod irhattad volna
2016. júl. 15. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!