Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30-as férfiak! Ha nincs/nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as férfiak! Ha nincs/nem lenne párotok, konkrétan mit csináltok/csinálnátok annak érdekében, hogy legyen?

Figyelt kérdés

Alapvetően inkább olyanok válaszát várom, akik komoly kapcsolatban gondolkoznak. Más korosztály is írhat.

Egészen KONKRÉT válaszokat várok.

Pl. elmennél bulizni mittomén hová, beregisztrálnál tinderre, felvennéd a kapcsolatot egy-két konkrét nővel és bepróbálkoznál, jelentkeznél egy nyelvtanfolyamra, stb.

Ilyesmi egészen konkrét ötleteket várok.

szept. 12. 19:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
fejleszteném önmagamat, és olyan munkahelyre mennék ahol emberekkel kell foglalkozni
szept. 12. 19:33
 2/11 anonim ***** válasza:
36%

Elmenni minőségibb szórakozóhelyekre (akár egyedül) és picit becsípve, tehát nem full részegen odamenni nőkhöz ismerkedni. A netes társkeresés nekem soha nem jött be.

31/F

szept. 12. 19:35
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Hát sehogy
szept. 12. 19:37
 4/11 anonim ***** válasza:
51%
Semmit.. a no dolga udvarolni nekem. 32f
szept. 12. 19:44
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva nem csinálok semmit. De ha nem adtam volna fel, társkeresőket akkor sem használnék. Azok a maradék önbecsülésem is megsemmisítenék.

35F

szept. 12. 20:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Kizárólag becsajozás érdekében semmit. Azért, hogy jól érezzem magam a bőrömben, bármit.
szept. 12. 20:55
 7/11 A kérdező kommentje:
#6 Konkrétabban?
szept. 12. 21:00
 8/11 anonim ***** válasza:
94%
Hobbim a túrázás, benne vagyok szingli túra csoportokban, ott néha írtak, volt akivel találkoztam is. Van egy blogom, azon keresztül szintén meg szoktak találni nagy ritkán. Illetve túra csoportokban, szervezett túrákon is részt szoktam venni. Volt egy fiatal szervező csaj, aki körül egész jó csapat gyűlt össze onnan is megismertem lányokat.
szept. 12. 21:29
 9/11 anonim ***** válasza:
95%

Hát, ha nem lenne feleségem, akkor sokkal több idő jutna a hobbimra, szakmám tanulására/önfejlesztésre. Továbbá nem kellene mindenféle számomra felesleges pénz kiadásokkal foglalkozni. Tehát, ha nem lenne nő az életemben több pénz tudnék eleve félre tenni. :) De, hogy van és jó látni az igényeit is kielégítve látni, így jelen esetben nyilván nem sajnálom. Mondjuk azt is, hogy be van tervezve.

Ha párkeresés lenne a dolog, akkor kevésbé érdekelne. Majd bejön az ajtómon az, aki be akar jönni. Nyilván az ösztön nagy úr, tehát szolid ismerkedés azért akadhat, és ha zöld lenne az út, akkor had szóljon. De kimondottan céllal csinálni vagy menni valahova, az nem játszana. Eleve se voltam, se vagyok tömegbe járós.

szept. 12. 22:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Semmit
szept. 12. 23:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!