Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyi halott női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi halott női profil társkeresökön/appokban?

Figyelt kérdés

#Halott profil #Inaktiv profil #Inaktiv nők
ma 10:39
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Nem halott az, csak nem vagy az este vagy nem fogsz fizetni valószínűleg az OF tartalmaiért.
ma 10:53
 2/9 anonim ***** válasza:
38%
Női profilokat az AI generál jellemzően.
ma 10:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ezer éve csináltam profilt pár ilyen appban, aztán elfelejtődtek és soha nem töröltem őket. Hacsak az appok nem törlik maguktól x idő után, akkor ott van még. :D Nem hiszem, hogy én vagyok az egyetlen aki így van vele.
ma 11:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ennek több oka lehet.

Az egyik, hogy nem valós profilok, az oldal üzemeltetője generálta, hogy lássák, hogy mennyi csinos nő van az ő oldalukon.

A másik meg az, amit a 3-as is írt, hogy beregisztrált egy nő, próbálkozott, és vagy megtalálta, akit keresett, vagy feladta, de nem törölte magát.

ma 11:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

1-es: az látszik, hogy mikor lépett be utoljára.

Amúgy férfiban is van, hogy évek óta nem lépett be. Valószínűleg megunta.

ma 11:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert ezek nem valós profilok. Célja az oldal tulajànak hogy ezzel bevonzza a sok elkeseredett bànat hokist...hogy azok előfizeessenek egy nem működő társkeresőre.
ma 11:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Valamivel be kell vonzani a pasikat. Ha csak 10 nő lenne fent és 20e férfi az elég nagy kanbuli volna.
ma 12:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Így is nagy kanbuli az egész. Nőknek nincs semmi buli a társkeresőzésben. A legalja férfi nép regisztrál oda fel.
ma 12:19
 9/9 A kérdező kommentje:
8. Persze mért nőknél mindenki minőségi anyag! 🤣
ma 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!