Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire hátráltató tényező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hátráltató tényező ha egy férfit nem érdeklik a modern dolgok meg a divat?

Figyelt kérdés

Ha pl 30 körül jár. De nincs okos telefonja csak régi nyomogombos Nokia. Ha nincs okos tv je csak egy nagy hàtuljú Hd tv ami 20 éves? Ha ugyan van számítógépe, de az egy régi HP, és crc monitorja van. (Ami talán 1999 es). ?

Van autója amit nem használ, de az egy 2003 As gyártású suzuki. De jogsija sincs mert az autó az anyukàje volt? Ha középiskolai ruhaiba jár amik vagy 15 évesek. Meg turkàlòban keres ruhát pár évente? Ha 1995-2000 évek közötti előadókat meg zenéket hallgat? Ha VHS kazettàkon nézz filmeket amiket az apja vett fel a 80 as években?

Ha irtòzik a fiatal sarcoktol a menősködő stílusok miatt, meg az öltözködés , zene ízlés, szleng szövegek , hajviseletük és a igen vékony testalkatuk miatt ?

tegnapelőtt 08:40
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:

Nők felé az elvárás;

- normális kedves személyiség

- vékony - normál testalkatú

- érettségi

- állandó munkahely

- önàllò élet (min egy albérlet amit egyedül fizet)

- lehetőleg hasonló érdeklődés (zene , macskák szeretete , történelem , scifi, várak , túrázás ,fesztiválok)

tegnapelőtt 08:47
 2/23 anonim ***** válasza:
66%

Ennek a töredéke is nem nálam, egy nagyon nagy nem.

Én nem így élek és nem is akarnék remeteként egy barlangban megposhadni, haragosan figyelve a világ változásait.

Sok kütyüt én se tudok használni, mert nem érdekelnek, de az alapvető dolgokat ismerem, felhasználói szinten használom. Nem követtem soha a divatot, de ez nem azt jelenti, hogy lerúgott, "szarok bele" típusú a ruhatàram, öltözetem. Azt igènytelenségnek hívjàk. A kövérség és a jogsi hiánya is kizáró ok. A 22 éves autó önmagában nem, ha szervizelt és működik normálisan. A "fúj az nem kell" hozzáállás szintén kizáró ok, ha a másik ember alap mentalitása, még barátságra is, nem, hogy párkapcsolatra.

Nagyon sajnállak, ha tènyleg így tervezel leélni egy életet. Őszintén.

tegnapelőtt 08:48
 3/23 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon.
tegnapelőtt 08:50
 4/23 A kérdező kommentje:

2

Nem a hozzàértés hiányzik. Minden modern eszközt tudok használni. Még jobban is mint az átlag felhasználó. Csak nem kellenek.

A ruhákban egyet értek hogy kicsit igénytelen hogy nem veszek újakat.

Nem írtam a kérdésben hogy kövér lennék. Bár nem vagyok trendi mint a kölykök. Van már hasam de sokat sétálok és próbálok figyelni az étrendre.

20 percre dolgozom gyalog. Nincs párom és senkim sem. Nincs hová menni. Így autóra sincs jelenleg szükségem.

tegnapelőtt 08:55
 5/23 anonim ***** válasza:
79%

Hidd el, a modern társadalom elítéli mindazt, amit nem ért. Persze, próbálják leplezni, letagadni, de nem tudják elfogadni, hogy nem mindenki ilyen.

Én sem vagyok ilyen, így tehát tapasztalatból beszélek, ráadásul többfrontú tapasztalatból.

Ne áltasd magad! Ignorált vagy 10-ből 9 ember számára. Neked az a dolgod, hogy azt a 10. embert megtaláld.

tegnapelőtt 09:25
 6/23 anonim ***** válasza:
79%
Részemről teljesen esélytelen egy férfi.
tegnapelőtt 09:29
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

"igen vékony testalkatuk"

Ó, milyen meglepő. Mondd csak, talán nem el vagy hízva? Mert vékony vagy normális alkatú nők csak akkor állnának le veled, ha rajtad egy kiló túlsúly sincs és sejtésem szerint ez nincs így.

Engem ezek a dolgok nem zavarnának, az elvárásaidnak is megfelelnék (bizonyosakat túl is szárnyalok), de számomra esélytelen egy olyan ember, aki ennyire elzárkózik mindentől és akiben ekkora feszültség van. Én se szeretek sok jelenlegi dolgot és trendet, de aki ennyire a saját kis buborékjában élne, az nem lenne számomra jó partner.

tegnapelőtt 09:39
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Engem eléggé zavarna. Szeretek filmet/sorozatot nézni, szeretek videojátékozni, ezek tök jó programok közösen is. Szeretek koncertekre járni. A páromnak is csak 2-3 éve lett okostelefonja, sokkal könnyebb azóta a napközbeni kapcsolattartás.

Mások lenézése meg szintén nem vonzó.

A 15 éves ruhák vagy fantasztikus minőségűek, vagy elég igénytelen lehet így öltözködni.

tegnapelőtt 09:39
 9/23 anonim ***** válasza:
25%

Minek kell napközben kapcsolatot tartani?

Tudod, ha valamiből minél több van, az annál kevesebbet ér!

Amúgy a világnézet olyan, amit úgysem tartanak tiszteletben az emberek, legalábbis többségük, kiváltképp, ha az nem a mainstream. De látom, a válaszokból legalább vannak olyanok, akik ezt egyenesen fel is vállalják.

tegnapelőtt 09:44
 10/23 anonim ***** válasza:
52%

Hogyhogy minek? :D Bárminek. xy órás vonattal megyek, vettél-e kenyeret, megjött a rendelt csomag, láttam egy jópofa mémet, légyszi vegyél ki a fagyasztóból xy dolgot ha hazaértél, mész-e ma gyógyszertárba, kaptam szabit x napra, ilyesmik.

Nem hinném, hogy bármi is kevesebbet érne csak mert tegnap megírtam a páromnak napközben, hogy megérkeztek a könyvek amiket rendeltem neki, és boltba is beugrottam szóval neki már nem kell hazafele. (konkrét, valós példa) :D

tegnapelőtt 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!