Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire hátráltató tényező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hátráltató tényező ha egy férfit nem érdeklik a modern dolgok meg a divat?

Figyelt kérdés

Ha pl 30 körül jár. De nincs okos telefonja csak régi nyomogombos Nokia. Ha nincs okos tv je csak egy nagy hàtuljú Hd tv ami 20 éves? Ha ugyan van számítógépe, de az egy régi HP, és crc monitorja van. (Ami talán 1999 es). ?

Van autója amit nem használ, de az egy 2003 As gyártású suzuki. De jogsija sincs mert az autó az anyukàje volt? Ha középiskolai ruhaiba jár amik vagy 15 évesek. Meg turkàlòban keres ruhát pár évente? Ha 1995-2000 évek közötti előadókat meg zenéket hallgat? Ha VHS kazettàkon nézz filmeket amiket az apja vett fel a 80 as években?

Ha irtòzik a fiatal sarcoktol a menősködő stílusok miatt, meg az öltözködés , zene ízlés, szleng szövegek , hajviseletük és a igen vékony testalkatuk miatt ?

febr. 12. 08:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
65%

Ha nem lett volna okostelefonom, most nem volna feleségem, mert mi rengeteget beszélgettünk messengeren, igaz csak munka után, napközben nem.

Ha nem volnának modern kütyüim, most nem volna egy vállalkozásom és nem tudnék ide írogatni szerdán 9:52kor, mert rohadnék egy munkahelyen.

De természetesen felőlem úgy élsz ahogy akarsz. Az én meglátásom, hogy a magadfajták a legnagyobb irigyeim. Irigylik a feleségemet, a házamat, az autómat, a nyaralásaimat, a pénzemet, a szabadidőmet és megöli őket a kíváncsiság, hogy miből tudom mindezt fenntartani.

febr. 12. 09:52
 12/23 anonim ***** válasza:
31%
11 - én mondjuk pont lesz...rom! Ami igazán fontos, azt nem érted, annak híján vagy, ahogy az emberek 95%-a
febr. 12. 10:00
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Én 36 éves vagyok Székesfehérvár mellől. 16 éve az első munkahelyemen dolgozok, nem is keresek rosszul, sosem volt hitelem. Van saját lakásom, autóm, befektetéseim, sok ismerősöm, és elmondásuk alapján nem is nézek ki rosszul.

Van egész jó ruhatáram. A kocsim nem mai gyerek, de kitűnik a tömegből. Bejártam már az országot.

Mégsem foglalkozott velem egy nő sem különösebben. Legutóbb is én akartam nagyon, ő meg átvert. Szóval a kérdező által felsoroltak tuti bukások. Még egy jól szituáltabb, módosabbnak kinéző férfi is lehet szerencsétlen.

febr. 12. 10:33
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs okostelefonja az kizáró ok, nekem alap elvárásom, hogy a párommal chateljek napközben is (nem, nem a munka rovására). Az első barátomban zavart, hogy minden modernebb zenét utál (nem a trashre gondolok, ami akkor volt modern az ilyen Katy Perry meg LMFAO), és nem hord farmert (amit minden létező ember hord).
febr. 12. 12:04
 15/23 anonim ***** válasza:
Felállt a szőr a hátamon, ahogy ezt olvastam. Párom 53 éves, sokkal modernebb, életre valóbb.
febr. 12. 12:30
 16/23 A kérdező kommentje:
😀🤡
febr. 12. 12:38
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Ezt kifejtenéd esetleg szavakkal is? Nem igazán illik az "oldschool" stílusodhoz, hogy emojikkal kommunikálsz. Azok modern dolgok ám.

febr. 12. 12:41
 18/23 A kérdező kommentje:
Hát véletlen előkerült a fiókból egy félre tett okostelò. 🤔😃
febr. 12. 12:42
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
És ezt jelentette a 😀🤡? Vagy mit? Kifejtenéd szavakkal, magyar nyelven esetleg?
febr. 12. 12:52
 20/23 anonim ***** válasza:
85%
Hagyd rá 19-es, buta mint a segg.
febr. 12. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!