Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj az ha lassan konkrétan nem érzem magamban azt,hogy
szeretnék párt?F27
Figyelt kérdés
Leszögezném először azt,hogy életemben nem volt még barátnőm hiába vagyok 27 éves.Tuti fognak ezen elég sokan nézni mert hitetlenkedni de ilyen is van.Próbálkoztam lányoknál több kevesebb sikerrel viszont a próbálkozások nagy része inkább negatív nyomot hagyott bennem mintsem pozitívat amire pluszba rátesz még az is,hogy itthon kb nem látok megfelelő példát arra miért is kéne valaki mellém.Jó most gondolom mindenki a szokásos "hát mert van kivel szexelni" mondattal jönne de ha csak ez miatt kell egy pár az ember mellé akkor köszönöm inkább passzolom a dolgot.Szabályosan nem nagyon érzek már semmiféle késztetést arra,hogy akarjak bárkit is magammellé ha meg elő is jön belőlem akkor azonnal próbálom elhesegetni a gondolatot a fejemből mielőtt még én is beadnám magam szolgának egy nő mellé mint ahogy azok ketten is tették.A másik dolog,hogy konkrétan fogalmam sincs,hogy mégis mit kezdjek egy párral.Konkrétan nem tudnék mit kezdeni azzal ha lenne valakim sőt hogy ezt mégjobban lejjebb vigyem,ha csak elképzelem minimálisan is azt,hogy akárcsak összebújunk vagy elkezdene simogatni vagy simán csak hozzámérne akkor rendesen nehéznek érzem magam a gondolattól és rögtön próbálom valami ütős zenével elkergetni a gondolatot a fejemből és egy másikkal helyetesíteni azt.Hasonló van amikor romantikus komédiát nézek.Ha jön a romantikus jelenet akkor mindig átírom magamnak az aktuális jelenetet olyanra ami engem érdekel vagy simán csak körbe röhögöm :D .
Nem baj, a leírtak alapján te nem vágysz parra. Nem kötelező párkapcsolatban élni.
2024. febr. 5. 19:48
2/6 anonim válasza:
Nem az, te ilyen vagy és kész.
2024. febr. 5. 19:49
3/6 anonim válasza:
Én hasonlóképpen vagyok, csak nekem már volt pár párkapcsolatom.
Vannak jelentkezők randira innen-onnan, de ha végiggondolom, hogy megint ugyanazokat a köröket kell lefutnom, meg megint az egész randit én szervezzem le mert ez az elvárás hogy mindig én vezessek, megint találjak ki valamit, akkor elmegy tőle a kedvem. Az egész egy nyűg, hogy aztán legyen egy jó esetben 1-2 éves kapcsolat, aminek a végén csalódást okoz a másik.
2024. febr. 5. 20:03
4/6 anonim válasza:
Azért ebben érzek komoly hárítást is. Mivel nincs tapasztalatod, milyen előnyökkel (is) jár egy párkapcsolat, ezért kialakítottál egy önvédő mechanizmust. Ez természetes, de a helyedben azért még nem adnám fel.
2024. febr. 5. 20:04
5/6 MolotovPunk válasza:
/Az egész egy nyűg, hogy aztán legyen egy jó esetben 1-2 éves kapcsolat, aminek a végén csalódást okoz a másik./
Az a durva, hogy én pont hasonlóan érzem ezt, mint te, pedig nekem is voltak anno kapcsolataim főleg huszonéves koromban, tehát én is megtapasztaltam azt, hogy milyen párkapcsolatban élni nővel. Ennek ellenére nem biztos, hogy feltétlenül boldog lennék akkor, ha párkapcsolatban élnék megint. Túl sok lenne a nyűg meg az elvárás a nő részéről felém.
36/F
2024. febr. 7. 00:35
6/6 MolotovPunk válasza:
Kérdésre válasz. Nem gáz, ha nem akarsz barátnőt magadnak. Természetesen, ha elvagy egyedül is akkor felesleges. Nem mindenkinek való a párkapcsolat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!