Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik azon vergődnek, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik azon vergődnek, hogy a nőknek mennyire fontos a pénz, konkrétan milyen barátnőt szeretnének?

Figyelt kérdés
Csak mert én nem ismerek olyat, akinek valóban fontos lenne a pénz, azon felül, hogy a férfi tudja eltartani magát. Sőt, ismerek olyan párt, ahol a magasabb végzettségű nő jóideig támogatta a férfit anyagilag. Mondjuk a környezetemben a többség átlagos, dolgozó nő (változatos végzettséggel és keresettel), nem dizájnertáskákat gyűjtő rendelkező szilikonmellű luxusprosti, aki csak a 30+ milliós autóba hajlandó betenni a fenekét.
2022. ápr. 17. 09:35
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
32%

A probléma ott kezdődik, hogy Magyarországon lakhatási válság van. Ha egy férfi nem kapott családi segítséget, örökölt, vagy keres nagyon-nagyon jól, akkor ma már esélytelen lakáshoz jutni. Ilyenkor marad az, hogy vagy elmegy albérletbe - és gyakorlatilag tényleg csak kajára meg rezsire megy el a pénz, mint egy rabszolgának; vagy idősebb koráig a szüleinél marad, hogy tudjon gyűjtögetni.

Márpedig ezekből egyik csomag sem túl vonzó a nőknek, és ez a kor előrehaladtával fokozottan igaz lesz. Hiába tudja magát eltartani egy 30 éves férfi, ha még az anyjánál lakik, vagy a cukrászdában számolgatnia kell, hogy belefér-e még egy szelet sütemény, mert nem marad a vízdíjra.

2022. ápr. 17. 09:42
 2/27 anonim ***** válasza:
81%
Általában ilyet: [link]
2022. ápr. 17. 09:44
 3/27 anonim ***** válasza:
65%
Még az én barátnőm is beismerte hogy sokkal szexibb egy sikeres férfi aki elismert. (úgy tűnik nekem is bejön egy jó üzlet). Szóval az hogy nem fontos kerek perec hazugság. Ugyanúgy mintha azt mondanánk, hogy egy nőnél nem számít a külső.
2022. ápr. 17. 09:46
 4/27 anonim ***** válasza:
90%
Férfiaknak is fontos a pénz.
2022. ápr. 17. 09:51
 5/27 anonim ***** válasza:
69%
Nekem nem számít a pasi pénze. Én is dolgozom, meg tudom venni, amire szükségem van.
2022. ápr. 17. 09:54
 6/27 anonim ***** válasza:
0%
Olyan nőt aki hasonló anyagi helyzetben van elsősorban. Aki ilyeneket ír, hogy a nőnek a pénz fontos az nem azért írja, mert arra vágyik épp ellenkezőleg. Ha sok lóvém lenne és ha sok, de nem sajnálnám, akkor talán bérelnék egy ilyen nőt akit elhalmoznék numeráért. Ez most így talán kötsögül hangzik, mert ugyebár nincsenek haszonleső, pénzéhes ribek áááá nincsenek... :D Megkapná a holmikat, de akkor szopjon le, amikor én azt megkívánom! Ha kell seggbe is. Mindenhogy. ;D
2022. ápr. 17. 09:59
 7/27 anonim ***** válasza:
97%
6, te nem inkább ribit keresel?
 8/27 anonim ***** válasza:
90%

Erdekes, engem nem zavar,hogy a baratomnak nincs lakasa,hanem albiban el,mig nekem van sajatom.

Kocsija van,nekem az nincs, de egyszer en tankolok bele, aztan o. durva,elnek ilyen nok is.

9/27 anonim ***** válasza:
8%
9 talán kövér vagy és azért.
2022. ápr. 17. 10:00
 10/27 anonim ***** válasza:
83%
10, vagy talán normális, azért.
2022. ápr. 17. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!