Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik azon vergődnek, hogy a nőknek mennyire fontos a pénz, konkrétan milyen barátnőt szeretnének?
A probléma ott kezdődik, hogy Magyarországon lakhatási válság van. Ha egy férfi nem kapott családi segítséget, örökölt, vagy keres nagyon-nagyon jól, akkor ma már esélytelen lakáshoz jutni. Ilyenkor marad az, hogy vagy elmegy albérletbe - és gyakorlatilag tényleg csak kajára meg rezsire megy el a pénz, mint egy rabszolgának; vagy idősebb koráig a szüleinél marad, hogy tudjon gyűjtögetni.
Márpedig ezekből egyik csomag sem túl vonzó a nőknek, és ez a kor előrehaladtával fokozottan igaz lesz. Hiába tudja magát eltartani egy 30 éves férfi, ha még az anyjánál lakik, vagy a cukrászdában számolgatnia kell, hogy belefér-e még egy szelet sütemény, mert nem marad a vízdíjra.
Erdekes, engem nem zavar,hogy a baratomnak nincs lakasa,hanem albiban el,mig nekem van sajatom.
Kocsija van,nekem az nincs, de egyszer en tankolok bele, aztan o. durva,elnek ilyen nok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!