Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik azon vergődnek, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik azon vergődnek, hogy a nőknek mennyire fontos a pénz, konkrétan milyen barátnőt szeretnének?

Figyelt kérdés
Csak mert én nem ismerek olyat, akinek valóban fontos lenne a pénz, azon felül, hogy a férfi tudja eltartani magát. Sőt, ismerek olyan párt, ahol a magasabb végzettségű nő jóideig támogatta a férfit anyagilag. Mondjuk a környezetemben a többség átlagos, dolgozó nő (változatos végzettséggel és keresettel), nem dizájnertáskákat gyűjtő rendelkező szilikonmellű luxusprosti, aki csak a 30+ milliós autóba hajlandó betenni a fenekét.
2022. ápr. 17. 09:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
91%
#6: megszólalt a minimálbéres 🥱😅😅🤣
2022. ápr. 17. 10:10
 12/27 anonim ***** válasza:
81%

Egyaltalan nem vagyok kover :D csak a legtobb ferfi a tokeletes insta babakra vagyik akinek fontos a penz nagyon, aztan csodalkoznak.

Nem vagyok insta cicababa, de szep az arcom( nem felvagas,csak tisztaban vagyok vele) es a magassagomhoz megfelelo sulyom van. Es penzehes sem vagyok.

Talan normalis nok kozott kellene keresgelni,fiukak.

2022. ápr. 17. 10:10
 13/27 anonim ***** válasza:
31%

Én meg azt nem értem, amikor a nők azt mondják, hogy a férfiaknak óriási igényeik vannak. Az összes ismerősömnek, barátomnak, nekem, de még a neten ismeretlen férfiak össz igénye köbö annyi, hogy a nő legyen egészséges, lehetőleg ne túlsúlyos, azt ennyi.

Szerintem ez is csak egy olyan dolog, hogy itt a Gyakorin látod csak ezt, aztán elfelejted, hogy a Gyakori az nem a valóság.

2022. ápr. 17. 10:11
 14/27 anonim ***** válasza:
92%

#7: na a másik minimálbéres, jofiu, akinek azért nincs nője, mert túl jó e világra.

Mucuka, megkeresem a pénzt magának, anyukádat rakd s.ggbe.

2022. ápr. 17. 10:12
 15/27 anonim ***** válasza:
88%

14

Ja persze ennyi az igényetek, közben meg nyáladzotok a retusált cicababàkra, megalázva ezzel a barátnőtöket.

2022. ápr. 17. 10:16
 16/27 anonim ***** válasza:
90%
Engem sem zavarna az albérlet, ha fenn tudja tartani magát és nem rohad rá a lakás, mert mondjuk életképtelen és full igénytelen. Egyszerre LEGALÁBB egyikünk dolgozzon, hogy a megélhetés ne kerüljön veszélybe. Nálam ennyi a minimum, amit nem nehéz megütni. Az albérletnek is megvan az előnye, főleg, ha az ember nem akar már gyerekeket. Könnyebb a-ból b-be menni, akár jobb munkakehetőség miatt. Nincs az az állás vagy bevétel, ami biztos lenne egy életen át. Ezért hülyeség keresethez, vagyonhoz kötni bármit is. Két típust nagggyon rühellek: 1. sír - rí és sajnáltatja magát, 2. egy játszmázó büdös bunkó. Mondjuk tény, hogy nálam kevesen tudják megütni a mércét, de sosem anyagiak miatt. Mindig az emberi oldalon van a hiba.
2022. ápr. 17. 10:16
 17/27 anonim ***** válasza:
22%
10: persze, ilyenkor elfelejtik megemlíteni, hogy a faszi 2-3-4 ponttal magasabb értékű a csajnál, ezért a csaj elnézi, hogy nem keres sokat, csak hogy legyen helyes pasija, akivel tud büszkélkedni a többi nő előtt.
2022. ápr. 17. 10:18
 18/27 anonim ***** válasza:
83%

"Mondjuk tény, hogy nálam kevesen tudják megütni a mércét"

És ez kinek a hibája?

2022. ápr. 17. 10:20
 19/27 anonim ***** válasza:
72%

Nekem van pár éves autóm budapesti hazam minden saját pénzből, régen hitelem volt mára az sincs.

Nem kell a nő pénze.

De szeretném ha megdolgozna valamiért, hogy megtanulja ertekelni azt ami van.

2022. ápr. 17. 10:40
 20/27 anonim ***** válasza:
82%

Én nőként beismerem, hogy nekem mindig is fontos volt úgy 24+ éves koromtól az anyagi helyzet. Anno, amikor párt kerestem, akkor az volt az elvárásom, hogy magamhoz hasonló, ambíciózus párt találjak, akivel EGYÜTT fel tudjuk építeni azt az életet, amit szeretnék, illetve jobb esetben szeretNÉNK. :D

Találtam ilyen férfit. Ő akkor az én pályakezdő fizetésem dupláját kereste, de nem ebbe szerettem bele. Ma már a férjem, hat éve vagyunk együtt, most éppen én keresek többet nála, de ezt sosem hántorgatom fel neki, nem érzem problémának. Jó fizetése van, hajtja a szekeret, mindig törekszik a jobbra, a tudásszomja óriási és nagyon hasonlít az értékrendünk. Azon a szinten élünk, ahol momentán nem számít, hogy 1-200 ezerrel többet hoz valamelyikünk haza, vagy kevesebbet. Persze jól jön, annyival több kerül a megtakarításba, de nem téma ez köztünk. Sokkal inkább téma az, hogy mindketten szeressük azt, amit csinálunk.

Szerintem ha egy pár külön kasszán is van, nem lehet azt mondani, hogy nincs közöm a pénzedhez. Hogyne lenne? Ha közösek a célok, közösen dolgozunk meg érte. Az nem működik, hogy én spórolok, teszek érte, a páromnak meg nincs bevétele, vagy van, de elszórja a hobbijára pl. állandóan. Majd nyugtázzuk, hogy semmi gáz, külön kassza. Ez működhet ESETLEG, ha az alapok már megvannak. De akkor is lesz mindig minden anyagi döntésnek közös vonzata, innentől kezdve pedig aki azt mondja nem számít mennyit hoz haza a párja (a szó szoros értelmében), az szerintem nem mond igazat.

Ha most keresnék társat is érdekelne, hogy lehet-e közös jövőnk minden téren, így anyagi értelemben is.

2022. ápr. 17. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!