Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők, miértnem mondják meg konkrétan, hogy mit szeretnének?
Kicsit összevesztünk a barátnőmmel, mert, hogy én nem "értem meg" hogy Ő mit szeretne... és Én vagyok a hibás, meg, hogy ő probáltrá célozgatni, hogy elszeretett volna valahova menni és én nem akartam( Mert nem értettem, hogy mit akar, nem mondja meg konkrétan csak célozgatrá, de nem nagyon... csak 1x-2x) És most meg azis, hogy láttam rajta, hogy valami baja van, de akkor kérdezem tőle: Mi a baj? Mondja: Semmi... Mondom: De látom, hogy van valami... Mondja: Nincs semmi bajom!... Mondom: Miért nem szólsz hozzám? Mondja : Csak... Ráhagytam, mert ha nem mondja meg akkor meg aza baja, hogy mit kérdezgetem... Magyarán semmisejó neki... Utána meg hiztizett, hogy én nem értem meg meg ő probálta elmondani...stb. Barátok, azt mondták, hogy minden lánynak vannak "ilyen" dolgai.Szeretik igy "játszani" az eszüket...
Tényleg minden lány/nő ilyen? Illetve a lányok elmondhatnák, hogy mire megy ki ezaz egész, hogy azt mondják, hogy a férfiak nem érthetik,a dolgaikat, de nem mondanak konkrétan semmit, ha úgyis tudják, hogy nem értik a férfiak a nőket, akkor miért nem beszélnek konkrétan, csak besértődnek aztán hisztiznek, meg megy a vita... Mire jó ezaz egész?
Szia!
Nem derült ki számomra, hány éves a barátnőd. De a leírtak alapján sok dolog lehet a háttérben. Pl. hormonális változás (a menszesz előtt néha ilyen lököttek a nők), valami gondja van a szüleivel/sulival/magával, de nem meri elmondani.
Lehet ez a depresszió első jele is (nem tudom milyen az életetek, hogy vagytok együtt, stb.).
Lehet, hogy terhes, és még fiatal, de nem tud dönteni.
Ezernyi dolog lehet a háttérben, ami nem derül ki az írásodból.
De ez nem jelenti azt, hogy nem szeret!
Javaslom: simogasd meg, öleld át, és mondd neki, hogy minden rendben lesz. Sőt, azt is mondd el neki, hogy mennyire szereted! Ettől megnyugszik, és - ha bizonytalan volt eddig benned - már tudja, hogy számíthat rád. Feltéve, ha komolyan szereted.
Sok sikert, és nyugi, a nőknél ez egy átmeneti állapot.
31 éves nő.
Tudod, a csajok már csak ilyenek. Nem mondják meg mit szeretnének, de fenn tartják a jogot, hogy hisztizzenek, ha nem kapják meg ;)
Ha látod rajta, hogy baja van, akkor nyilván van is valami, de ne hagyd rá szerintem. Nekem a barátom mindig addig kérdezget kedvesen, "pl: Nah cicaaa, mond el légyszí, és megbeszéljük.. " És ilyen aranyos képet vág, egyből elpanaszolom neki, mi a baj. Mert így látom rajta, hogy tényleg érdekli, tehát meg is mondom neki.
Szerintem próbálj kitartó lenni, meg főleg aranyos. Annak nem lehet ellenállni.
Meg akkor legyél te kezdeményezőbb, kérdezgesd mit szeretne sűrűbben.
És ne feledd, a női "nem", elég gyakran igaziból "igen".
Sok sikert nektek. 17/L
mert ilyenek és nem változnak soha meg.ne is reménykedj mind ilyen,sose fogjuk megérteni miért:
.szerintük ez így jó
Az egyik kérdésedre azt hiszem, tudok válaszolni: hogy miért csak célozgat és miért nem mondja meg konkrétan.
Egy példa: egyszer megemlítetted neki, hogy elviszed színházba, egy jó darabra. A lánynak nagyon tetszik az ötlet, de te elfelejted, mert neked nem volt fontos a dolog, de ha megemlítené, akkor persze elvinnéd. A lány úgy gondolja, hogy ígértél neki valamit, most meg elfejetetted, tehát nem is fontos neked. Akkor most célozgat, mert akkor úgy érezheti, hogy Te próbálsz meg kedveskedni neki, és ezzel is bizonyítod, hogy szereted. De ha el kell mondania konkrétan, akkor abból csak egy színház lesz és nem egy bizonyíték arra, hogy milyen fontos neked.
A színházat lehet itt helyettesíteni egy közös főzéssel, sétával, egy szál rózsával stb...
Persze ez csak egy megoldás :)
A nők észjárása más...a gondolkodásuk is teljesen más...
Azt mondom hogy tök mindegy mit akart...mert minden nő ugyanazt akarja....szóval vedd a kezedbe a kezdeményezést...légy vele sokat...nézzz a neten romantikus ötletek után, és amit akarsz valósítsd meg....hidd el hogyha lekötöd az idejét és csinálsz néhány romantikus dolgot, barátok meg minden nélkül, akár bulizni viszed...vagy piknik...vagy séta...akár játszótéren hintáztasd..(kicsit)...cirógasd...és hidd el nekem...nem fog ilyen játszmákon járni az esze...mert ez az...valamiért haragszik...úgy érzi megbántották...
Hogy mi a baja még?...hogy nő és úgy érzi nem vagy vele..csak vele..eleget és nem érted meg...
Hozzáteszem az érintés és a cirógatás achilles sarok a nőknél...mindnél...kivétel nincs...és még lázba is hozza mindet...:D
Te is tudod hogy ha egy nő nagyon megharagszik egy férfira azt mondja hogy ne ÉRJ hozzám...
Javaslom hogy fogd meg a kezét és vidd el valahova, ha megkérdi hova ne mondd el...legyen valami romantikus ahol nem zavarhat senki...mondd el neki hogy szereted, közben nézz csábosan a szemébe...mondd el neki hogy ő a legjobb dolog az életedben és ezzel a romantikázással is csak azt akarod mondani hogy ha a hétköznapok és világ tökéletlensége néha megakadályozzák hogy úgy törődj vele ahogy szeretnél és ahogy megérdemli...és kérdezd meg hogy mi volt az a baj ami annyira elszomorította...oldjuk meg együtt, nem tudod elviselni hogy szomorú mert te azért vagy hogy boldoggá tedd...ilyesmi
Egy szerelmi vallomás leveszi a lábáról és megtudod mi volt a baj és jó esetben még fel is izgatod...és még jó gyerek is leszel hogy szereted, romantikázol, meghallgatod, együtt oldjátok meg problémát...
Egy mondatban: játszd a játékot:D:D
Utolsó válaszoló, ez szép volt :D
Én elolvastam, és már olvadok is :O
17/L
atya ég. a barátnőd NEM MERI elmondani, hogy mit akar, mert fél, hogy te mit szólsz hozzá. csak ennyi szokott a bajunk lenni.
21/L
Azt hiszem a többiek elmondták a választ.
Légy kedves hozzá,tényleg szeretünk hisztizni de nem mindíg alaptalan.
Talán fél attól mit gondolsz vagy csak várja hátha eszedbe jut hogy kedves légy hozzá.
Sok sikert:18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!