Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet olyan férfiakkal ismerkedni, akik elegáns, művelt barátnőt szeretnének, illetve ők is rendelkeznek ezen tulajdonságokkal?
Múzeumban, könyvtárban, operában, színházban.
De ha valaki elég művelt, nem tesz fel ilyen kérdést, mert ismeri ezen szórakozóhelyek látogató körét.
Nem diszkóban. :D
Szinte bárhol lehet ismerkedni, de az a véleményem, a legjobb ha keresel egy hobbit. A közös érdeklődés könnyebben összehozza a párokat. Én is néptáncon ismerkedtem meg a barátnőmmel.
26F
Ez nem feltétlenül igaz. Járok ezekre a helyekre, viszont nem nagyon vettem észre, hogy lehetne ismerkedni. :/
Elég idős vagyok már ahhoz, hogy felmérjem, hogy jó, jó egyedül, de viszont lassan úgy érzem, kell nekem egy társ. Kiélveztem az egyedülálló életforma előnyeit.
Én az vagyok, de maximum szexbarátásgot tudok ajánlani mert valószínűnek találom hogy fiatalabb vagyok nálad.
18F
Nem azért írtam ki a kérdést, hogy itt legyen jelentkező. :)
Amúgy 20 vagyok, 25 év felett szeretnék azért...
Nem kell csak szex.
Amúgy olyan kapcsolatra lehet, hogy direkt olyat választanék, akivel ugyan meglenne a vonzódás, de nélkülözné az olyan tulajdonságokat, amik miatt esetleg beleszeretnék. Nem vagyok mazochista... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!