Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fennakadást okozhat az egy nőnél, az ha egy férfi ilyen
külső tulajdonságokkal van megáldva?
Elég nagy hátrány. Bár neked legalább a magasságod rendben van, és ha arcra jóképű vagy, akkor lehet esélyed.
2011. okt. 6. 14:52
180cm és 50kg? Egy lány nehezebb nálad:D
2011. okt. 6. 14:55
2011. okt. 6. 15:03
Bár férfi vagyok, de szerintem azért könnyebb a dolgod, mint ha mondjuk 130 kg lennél... Van egy cimborám, 195 cm kb, mellé kajálással, edzéssel 24 éves korára nagy nehezen elérte a 75 kg-ot. Mikor 13 évesek voltunk, én kb 60 kg voltam ő 30. Mindezek mellé még kancsal és szemüveges. Igen, nehezen ment neki, de azóta, hát... fogalmazzunk úgy, hogy megtalálta önmagát nők terén :D. Nem tudnám hirtelen összeszámolni mennyi barátnője volt az elmúlt 5 évben, sz.al nyugi.
2011. okt. 6. 15:06
Nagy hátrány.Nem is kell ragozni.Ne is mondja senki, hogy csak a belső számít mert nem csak az.A nők szeretik a náluk testileg nagyobb darab pasikat, mert védelmező szerepét is betöltik.Na most egy 180 centi hosszú gilisztával(ne haragudj)nem akarnak a nők annnyira mutatkozni meg úgy felnézni rá.Bár láttam már olyat, hogy a csaj nagyon kövér volt a srác meg vaságyasól 40kiló.Elég nevetséges látvány volt.
2011. okt. 6. 15:29
Nekem meg pont a nagyon vékony (alkatilag) pasik tetszenek és szinte kizárólag csak ők, elvétve akad néhány átlagos (nem izmos), de ott általában a személyiség fog meg. Jópár lányt ismerek, akiknek a hasonló alkat tetszik.
Darabra biztos sokan vannak, de százalékosan kevesen. Van esélyed, csak nem lesz egyszerű.
2011. okt. 6. 18:03
Utolsó vagyok.
Eszméletlenül szexinek tartom, ha valakinek a vékonysága miatt látszik a szép formája és nem torzítja el se háj, se számomra természetellenes izom. Szeretem, ha egy kézzel át tudom ölelni a derekat :)
Valamiért általában hosszú/hosszabb hajuk van.
2011. okt. 6. 18:06
Utolsó, te szerintem valamit nagyon elnéztél:D 180cm magas és 50kg:D Ennél szerintem még te is nehezebb vagy lány létedre:D Nem hiszem, hogy a lányoknak egy kilátszikabordaelfújjaaszél fiú jönne be...
2011. okt. 6. 18:09
Nem, komolyan mondom. Van egy ismerősöm, aki szinte pontosan ilyen arányú és alakra ő is nagyon tetszik. A legvékonyabb barátom 193/62 volt és imádtam, hogy mindenféle sport nélkül kötöttek voltak az izmai, feszes volt a bőre, de mindez teljesen természetes módon, csak egyszerűen vékony volt. Látszott a csípőcsontja, de más nem, mert keskeny volt, vékony csontokkal.
Nekem ő a maximum, ami tetszik
[link]
2011. okt. 6. 18:14
És igen, nehezebb vagyok kicsivel és alacsony, de nem nézek ki rosszul vékony pasival, mármint nyilván az én szememben nem, máséról nem tudok semmit.
2011. okt. 6. 18:16
Kapcsolódó kérdések: