Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos férfi és egy átlagos nő számára szerintetek hány %-ban számít a külső, és hány %-ban a belső?
Én szerintem (saját vélemény) 40%külső és 60%belső tulajdonság.
Külső azért mert sok mindentől lehet csúnya(balesetnél maradandó sérülés vagy valami)
Belsőn viszont az ember sokat tud változtatni.
attól függ a kapcsolat melyik stádiumában.
ismerkedéskor külső 80 belső 20
összejövetelkor 50-50
később a kapcsolatban külső 20 belső 80.
kb... de hát sokmindentől függ.
szamócánál az igazaág!
amúgy az nálam külső 25% belső 75% és lány vagyok.de lehet,hogy nem vagyok átlagos :D
17/F
70 belső 30 külső és mégis gyönyörű barátnőm van
Fiúnál: 80% külső,20% belső
Lánynál:40% külső,60%belső.
De ha már egy jó ideje együtt vagy a pároddal és szereted a külső értékek sokkal lejebb mennek.Pl. Gondolj abba a szituációba,hogy van egy párod 6éve és szenved egy autóbalesetet ami az arcát teljesen elcsúfította.
Nem hiszem ,hogy e-miatt szakítanál vele ha szereted!
Külső 40-45%
Belső 80-90%
Még annyit hozzátennék, hogy ismerkedésnél 50-50%-ban nézem mind a kettőt, de később inkább a belső tulajdonságok édekelnek. Volt barátnőm egy 10-es skálán osztályozva külsőre olyan 3-as körül volt, belsőre 9-es körül, de (a baj csak az volt, hogy megjátszotta magát, ezért szakítottunk) a lényeg, hogy amikor elkezdtünk ismerkedni inkább a külsőt néztem, ezért nem is voltam oda érte annyira, de ahogy telt az idő megismertem a belső értékeit és fülig szerelmes lettem belé.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!