Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fennakadást okozhat az egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fennakadást okozhat az egy nőnél, az ha egy férfi ilyen külső tulajdonságokkal van megáldva?

Figyelt kérdés
Amíg fiatalabb voltam nem volt annyira gond, de mostanában rettentően lenéznek engem a súlyom miatt a nők. 21 éves vagyok, 180 centi, 50 kilo. Sajnos ilyen az alkatom, de egyébként nem vagyok gyenge egyáltalán. Tudom, hogy betegesen sovány vagyok, anorexiás, de nem tudok vele mit csinálni. Viszont vágyom továbbra is kapcsolatra, szerelemre. Nagyon nagy hátrány? Van értelme tovább próbálkoznom?
2011. okt. 6. 14:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
44%
Fura ízlésed van. Nem baj, legalább az ilyen csontkollekcióknak is van esélyük a lányoknál:D
2011. okt. 6. 18:18
 12/13 anonim ***** válasza:
A hipszter lányoknál biztosan, alapfeltétel, különben nem mutatsz jól a ruhákban.
2011. okt. 6. 18:19
 13/13 A kérdező kommentje:
Eddig minden lány akivel dolgom volt nehezebb volt nálam. :D Volt akinek tetszett, volt akinek kevésbé, de szerintem nem olyan borzasztó, hipszter lányokkal tényleg jól mutatok, az exek is azok voltak. :):D Azért örülök hogy van esélyem, köszönöm a válaszokat! :)
2011. okt. 6. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!