Milyen tulajdonságokkal rendelkeznek azok az emberek, akik mindenkivel jóban vannak, népszerűek, rengeteg barátjuk van? Mit gondoltok?
Azt hiszem elég népszerű vagyok. Minden ismerkedési lehetőséget kihasználok, próbálok egy kis bizalmat mutatni (de sajnos csak addig működik ez felületes kapcsolatnál, amíg nincs tényleg szükség bizalomra), mindenkihez van egy-két jó szavam, de nem nyalizás!! Nagyon nyitott vagyok, a titkokat viszont mindig megtartom magamnak. Segítek mindenki gondján, baján, jótanácsokat adok, bíztatom őket. Folyton vidám vagyok. Azt hiszem ennyi, de ezt nem nagyon tudom másképp leírni.
A receptje:
Önbizaalom
Kedvesség
Megértés
Bizalom (ahogyan leírtam...)
Állandó vidámság
Nyitottság
;-)
Lemaradt:
L/14
+++ (mindenkinek zöld kezecskét nyomtam ;-))
Igen, ismerek ilyen embert, meg pedig a paromat.
Nyitott, kedves, megerto es nagyon szeret viccelodni, mindenkivel. Trefat uz mindenbol es mindenkibol, de szerencsere senki nem veszi rossz neven tole, hisz ilyennek ismeri mindenki. Orulok, hogy megismeretem, bar en nem vagyok valami trefas noi szemely, de szeretem mert mindig felvidit. Ritkan vannak rossz napjai, a fonoke is birja, hogy ilyen "lokott: :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!