Van esélyem élni, túlélni ilyen tulajdonságokkal? Mi a véleményetek erről?
Lusta vagyok, minden téren megbízhatatlan és hűtlen, nem tanulok a saját sorozatosan elkövetett hibáimból sem, semmi nem érdekel igazán, csak saját magam, önző vagyok, kétszínű, túlságosan nyitott vagyok mindenre, nyers vagyok és őszinte, rendetlen. A hibáimat nem bánom meg igazán, csak ameddig balhé van miatta. Nincs lelkiismeretfurdalásom, nem idegeskedem semmin. Mindezeket tudom, hogy nem jó tulajdonságok, mégsem érdekel, egyszerűen imádom magam. Most is a legtermészetesebb dologként írom ezeket. Olyan szinten hangulatember vagyok, hogy a véleményem teljes ellentétévé alakul át akár fél óra elteltével. Nehezen viselem ha az önérzetemet sértik. Nagyon befolyásolható vagyok, és megvesztegethető.
Lány vagyok, korom x. 15<X<25
Kb én is hasonló vagyok.
A legsikeresebb típus az életben(Y)
Köszönöm a válaszod, jól esett :)
Bár ez is csak az önbizalmam erősíti...
Egyet nem értek. Hogy lehetsz egyszerre mindig őszinte, és kétszínű?
Barátok meg minek, ha sikeres vagy?
Én is hasonló vagyok.
Fiú vagyok, korom x. 18<X<20 :D
első vagyok.
ha valóban olyan sok önbizalmad lenne, tuti nem ide irogatnál, mert halálbiztos lennél benne, hogy sikeres leszel.;)
amúgy barátokra ne számits. nem is kell, minek az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!