Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nős férfiak, ha konzervatív a feleségük a szexben, miért csalják meg? Miért nem lehet megbeszélni, hogy mit szeretnének?
Attól függ mit jelent nálad a konzervatív.
Szóval leírnád mire gondolsz?
Igazából jól elmondtad. Én voltam az első válaszoló, de az ilyet reflexből kerülném. Gondoltam hogy leírom ezt is még az elsőbe, de valamiért kimaradt. Szóval esélyt se adnék arra, hogy megcsaljam, mert nem jönnék vele össze.
Ha meg a nő hirtelen változik meg, az viszont megéri egy elbeszélgetést. Azoknál, akiknél ez a helyzet valószínűleg próbálták már megbeszélni, csak nem sült el jól a dolog. De akkor már legalább szakítana, vagy válna...
Ugyanazért, mint akkor, ha nem konzervatív a feleségük a szexben: rendkívül sok oka lehet mind a férfi, mind a felesége oldaláról, mind pedig annak az oldaláról, akivel megcsalják. A megcsalás maga is rendkívül sokféle lehet.
Hogy csak egy-két példát mondjak: egy új szerelem, a "változatosság" keresése, a szükségletek és igények megváltozása, az "elhidegülés", és még sok minden.
A "konzervativizmus" csak egyfajta dolog, ami csak felületi ürügy lehet, vagy még az sem, az okok többnyire egészen máshol vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!