Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a férfiak? Mindenki így fogja fel? Vagy én vagyok konzervatív?
Én szivesen megismernélek :)
és díjjazom az őszinteséged :D
csak kár h 3 év van köztünk... xD
14F
Nem mindenki például 16 évesen én se. Én úgy vagyok vele most is,hogy hosszútávú kapcsolatot tervezek és én a barátnőmnek akarom a legjobbat,akkor fekszem le vele amikor ő azt kívánja,nem eröltetem rá és nem a p*csömre gondolok. Mondtam neki,hogy nem kell elhamarkodnunk a szexet, de amikor szeretné akkor orálisan kielégítem stb. Igazából még csak most fogunk összejönni stb,de ezeket jó egy kapcsolat elején letisztázni. Szóval nem általánosítanék,de igen sajnos férfiak körében sokan csak a f*szukra gondolnak,nem pedig arra,hogy a barátnőjüknek is jó legyen.
Egy 16 éves srác.
Én megértelek. Vannak elveid, amik mellett kitartasz. Nekem is vannak elveim. Pont az ellenkezője mint a tiéd. Fiatal vagyok. Nem várok 3 hónapot sem egy lányra, mert én nem bírom ki addig. Én úgy vélem, hogy minden kapcsolat alapja a jó szex.
Van aki engem nem ért meg ezért. Van ki téged nem ért meg a te gondolkodásod miatt. Minden ember más. Hidd el, sok olyan beállítottságú srác van mint te :)
(én is olyan voltam 14 évesen)
Hidd el, megtalálod az igazit :)
20/f
Én meg írjak ki egy olyan kérdést, hogy minden nő egy ordas nagy k*rva?
Nyilván azért van, mert a macsó, műmájerek kellenek neked. Akik köztudottan csak a szexre hajtanak.
Azt tudom tanácsolni, hogy add lejjebb az igényeidet, mind anyagi, mind macsósági téren, és fogsz találni olyan srácot aki megérti.
22F
És a 20F-nek teljesen igaza van. Nincs az a srác aki ebben a korban várna ennyit!
Mi van ha a 9,5. hónapban gondolod meg magad, hogy hoppá ő mégsem kell. Srácnak meg elb@sztad 9 hónapját a semmire.
Én például ezért sem lennék benne ilyen hülyeségekben.
Ugyanilyen vagyok. =)
Amelyik pasi ilyen, hogy otthagy ezért, az nem is érdemli meg, hogy foglalkozz vele.
Vannak még normális pasik =)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!