Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a férfiak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a férfiak? Mindenki így fogja fel? Vagy én vagyok konzervatív?

Figyelt kérdés
Ha megismerkedek valakivel akár neten akár élőben mindenkinek tetszem, de amikor megtudják, hogy nálam csak hosszú idő után lehet szex, akkor mindegyik megváltozik és már nem találnak olyan érdekesnek. Valamint az sem erény számukra, hogy szűz vagyok, bár szerintem 17 évesen ez alap. Az elveimet nem adom fel egy férfi kedvéért sem, lehet ez önzőség, de nem fekszem le valakivel csak azért, hogy megmaradjon mellettem. Mellesleg az őszinteségemet sem díjazzák, hogy rögtön az elején kikötöm azt, hogy kb 10 hónap után lehet szó szexről.Minden férfi ilyen aki ezt nem bírja elviselni?
2010. júl. 2. 19:42
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem kislány te nagyon el vagy tévedve. 10 hónap? Az egy dolog, hogy van akit 1 életen át sem lehet teljesen kiismerni, ráadásul mindezt te csip-csup várod. Ráadásul ha nem vagy frigid, akkor csak van valami vonzalom amit nehéz elnyomni 10 hónapig. Sztem lesznek jelentkezőid, akik várnának rád, csak azok egyáltalán nem fognak neked kelleni, majd szépen leadod a szintet, akkor találsz magadnak pasit. Ez nem tündérország...
2010. júl. 2. 20:33
 22/41 Beviz Elek ***** válasza:
45%

"Mert 9 hónapig csak ülnek egymás mellett, és nézik az órát? 'Jajj, teljen mán le, és akkor szexelhetünk, hiszen mást nem lehet csinálni az életben meg eleve is DUGÁÁS!!44négy' Elég szegényes életre valló megszólalás..."

Azért én kiállnék mellette. :)

Nem az órát nézik, de ettől függetlenül a fiatalok szeretik a szexet. Én úgy gondolom, hogy most kell szexelni és nem akkor amikor drága mert sok viagrát kell venni. Igen, te szerelemből fogod az elsőt csinálni, majd a barátnőddel elkezditek gyakorolni, hogy mit hogyan kell csinálni. Nem vagyok arra büszke, hogy eddig 7 lánnyal voltam, de arra büszke vagyok, amit az elmúlt 5 évben gyakoroltam. Tudod... Jó érzés, amikor a lány odajön hozzád és azt mondja, hogy vedd el a szüzességem, mert a barátnőm mondta, hogy neki nagyon jó volt és nem fájt. Jó érzés, amikor egy lány azt mondja, hogy jobban felizgattam, mint az előző barátja a két éves kapcsolatuk alatt. (és ugye azért idő mire rájössz, hogy ki mire izgul... Én meg első alkalomból??)

Szóval lehet minket fikázni, mert nem bírunk szex nélkül élni, illetve nem vagyunk hajlandóak hónapokat várni, de tudod kinek mi a fontos?:)

20/f

2010. júl. 2. 20:39
 23/41 anonim ***** válasza:

Nem mindenki így fogja fel. Szerintem aki nem tud várni 10 hónapot, annak nem jössz be annyira, hogy ezt elfogadja. Elek egy másik kategória, ő élvezi az életet csak máshogy. :D

17/F

2010. júl. 2. 20:51
 24/41 anonim ***** válasza:

De soxor láttam már hasonlót......

A lány barátkozik, kéz a kézben, puszi, séta ilyenek, aztán hirtelen csontig belezúg egy csávóba egy bulin és lefexik vele. :D

Aztán jön a sajnálom meg legyünk barátok szöveg.... #)

Persze remélem te nem ez a kategória leszel ;)

2010. júl. 2. 20:59
 25/41 anonim ***** válasza:
0%

Beviz Elek:

Értelekén, csak a kizárólagosságon akadtam ki :D Mert ha 9 hónapig együtt vannak a felek, szex nélkül is, az nem véletlen, szóval ha az a semmi tényleg semmi lenne, akkor az a 9 hónap sem lenne(:

És ahogy a szexmentesség nem jelent alapból rosszat, a szexelés sem, szóval nem ezen múlik, hogy valaki értékes ember-e vagy sem. Csak legyen tisztában magával, legyen felelősségtudata, és ne bántson másokat, ennyi kell.

2010. júl. 2. 21:00
 26/41 anonim ***** válasza:
az ilyenek nem fognak megmaradni akkor sem, ha lefekszel velük..Várj egy normális fiúra ;] 16\F
2010. júl. 2. 21:28
 27/41 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok ha gondolod megadhatod az msn-ed privát e-mailben
2010. júl. 2. 21:31
 28/41 anonim ***** válasza:

Én igazából pont az olyanokat értékelem mint te vagy.Nemrég lett vége egy 10 hónapos kapcsolatom és nem feküdtünk le, ő is én is szűz.Kibírtam szeretkezés nélkül.Persze bennem volt hogy jó lenne meg beszéltünk is erről de mindegy ez bonyolult volt.A lényeg hogy én tiszteltem őt de mégis pofára estem... a világ teszi olyanná az embereket mint akik csak b@szni akarnak, mert a legtöbben tényleg csak azt akarnak.És aki nem azt nem értékelik vagy azt mondják hogy nem nézni jól, stb. Sokan csak a külsőt nézik--> ez a szánalmas...

19/f

2010. júl. 2. 22:00
 29/41 anonim ***** válasza:
* nem néz ki jól. (elírtam)
2010. júl. 2. 22:06
 30/41 td. *-* válasza:

jó ez így.. egy kis kíhivás és huzod az agyát annál jobban akar : D de ha szeret akkor úgyis vár. és megért. és jó ha vannak elveid és kitartasz mellettük.;)

f/16

2010. júl. 2. 22:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!