Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a férfiak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a férfiak? Mindenki így fogja fel? Vagy én vagyok konzervatív?

Figyelt kérdés
Ha megismerkedek valakivel akár neten akár élőben mindenkinek tetszem, de amikor megtudják, hogy nálam csak hosszú idő után lehet szex, akkor mindegyik megváltozik és már nem találnak olyan érdekesnek. Valamint az sem erény számukra, hogy szűz vagyok, bár szerintem 17 évesen ez alap. Az elveimet nem adom fel egy férfi kedvéért sem, lehet ez önzőség, de nem fekszem le valakivel csak azért, hogy megmaradjon mellettem. Mellesleg az őszinteségemet sem díjazzák, hogy rögtön az elején kikötöm azt, hogy kb 10 hónap után lehet szó szexről.Minden férfi ilyen aki ezt nem bírja elviselni?
2010. júl. 2. 19:42
1 2 3 4 5
 41/41 anonim válasza:

Nagyon jok a kommentek...

elvben egyetertek veled kedves kerdezo es ne add alabb, nem szabad barkivel barhol, barmikor. en is voltam 17 is 18 is:) en is huztam idosebb sracok agyat, bar akkor meg nem tudtam mivel is jar ez..:)

a hosszabb ido sok mindent jelenthet. szerintem te is ugy leszel ahogy en voltam:) nem kerestem sexet, baratkoztam es szerelmes lettem... alig 4 honap utan megtortent aminek kellett es nagyon jo volt:) ha kozelebb ersz a szamodra megfelelo emberhez, akkor erezni fogod.. elfog a vagy hogy erezd az illetot es majd meglatod hogy mit jelent neked a hosszabb ido...

a lenyeg hogy a megfelelonek add magad eloszor... ez egy felejthetetlen emlek es jobb jo pillanatra emlekezni, mint egy gyors kufircra a szomszedban:)) es akar hiszed akar nem, ez ranyomhatja a belyeget a kesobbi sexualis eletedre is.

sok sikert es szerintem a szived tartsd nyitva a szerelemnek, ne pedig csak a sex mentes kapcsolat fele orientalodj:)

2010. júl. 6. 13:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!