Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a férfiak? Mindenki így fogja fel? Vagy én vagyok konzervatív?
Nagyon jok a kommentek...
elvben egyetertek veled kedves kerdezo es ne add alabb, nem szabad barkivel barhol, barmikor. en is voltam 17 is 18 is:) en is huztam idosebb sracok agyat, bar akkor meg nem tudtam mivel is jar ez..:)
a hosszabb ido sok mindent jelenthet. szerintem te is ugy leszel ahogy en voltam:) nem kerestem sexet, baratkoztam es szerelmes lettem... alig 4 honap utan megtortent aminek kellett es nagyon jo volt:) ha kozelebb ersz a szamodra megfelelo emberhez, akkor erezni fogod.. elfog a vagy hogy erezd az illetot es majd meglatod hogy mit jelent neked a hosszabb ido...
a lenyeg hogy a megfelelonek add magad eloszor... ez egy felejthetetlen emlek es jobb jo pillanatra emlekezni, mint egy gyors kufircra a szomszedban:)) es akar hiszed akar nem, ez ranyomhatja a belyeget a kesobbi sexualis eletedre is.
sok sikert es szerintem a szived tartsd nyitva a szerelemnek, ne pedig csak a sex mentes kapcsolat fele orientalodj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!