Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a férfiak? Mindenki így fogja fel? Vagy én
vagyok konzervatív?
Figyelt kérdés
Ha megismerkedek valakivel akár neten akár élőben mindenkinek tetszem, de amikor megtudják, hogy nálam csak hosszú idő után lehet szex, akkor mindegyik megváltozik és már nem találnak olyan érdekesnek. Valamint az sem erény számukra, hogy szűz vagyok, bár szerintem 17 évesen ez alap. Az elveimet nem adom fel egy férfi kedvéért sem, lehet ez önzőség, de nem fekszem le valakivel csak azért, hogy megmaradjon mellettem. Mellesleg az őszinteségemet sem díjazzák, hogy rögtön az elején kikötöm azt, hogy kb 10 hónap után lehet szó szexről.Minden férfi ilyen aki ezt nem bírja elviselni?
egy jó tanács: maradj meg ilyennek!aki meg arra hajt,menjen,mamár a legtöbb lánykönnyü vérű kis lotyesz,megy azokhoz tehát akik emiatt otthagytak csak megakartak húzni..ha egy pasi akar akkor vár s teper.
én is hztam a dolgot a barátommal 4hónapig és megemlitette h tetszett neki h nem vagyok könnyen kapható és ha hamarabbb kapott vna meg pl 2hét után nem biztos h még velem lenne :) (3,5éve már)
21L
2010. júl. 2. 22:51
32/41 anonim válasza:
figyelj.a férfiaknak ugye a szex kell. namármost ha nem kapják meg,csak úgy bírják ki egy csajjal,ha nagyon szereteik.viszont ahhoz adnod kell nekik időt,hogy belédszeressenek. és ha beleszeretsz valakibe,és ez lenne az ára,hidd el,hogy feladnád az elved.
2010. júl. 2. 23:18
33/41 anonim válasza:
Az ilyenekkel nefoglakozz eljön majd a számodra megfelelő, volt bnőmmel a 10hónapban került rá sor akkor közölte szeretné, előtte soha nem került szóba sem, még is boldogok voltunk, én magam örültem minden percnek amit veletölthettem és szép volt jó volt és nem hiányzot a sex, abban viszont igazad van nem lehet kiismerni, és az is igaz van akit egy egész élete alatt nem lehet kiismerni én is a 11.hónapban ismertem ki igazán volt bnőm és akkor jöt számomra a szomoru pofára esés, de már vége és azóta sem találok egy normális értelmes lányt, de jó látni tudni hogy azért még vannak ilyenek. Sztem csak maradj ilyen légy mindig önmagad és ha a te elved a 10hónap sztem az egyáltalán nem sok hisz ha nagy a szerelem és igazán szeretitek egymást jól elvagytok akkor csak úgy röpűl az idő. Bár több lány lenne ilyen felfogású. Én szívesen megismernélek. 20F
2010. júl. 3. 01:25
34/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó:) Nagyon rendes vagy. Ilyen srácot nehéz találni.
2010. júl. 3. 11:25
35/41 anonim válasza:
Talán nem kéne az elején közölni, hogy 10 hónap múlva dughatsz ám csak meg és akkor nem menekülnének el! én is elmenekülnék ha ugy állitana elém valaki, hogy 10 hónap múlva lesz csak szex, pedig én lány vagyok! És ez a 10 hónapos kikötés is hülyeség, összejöttök január 8-án és akkor pontosan november 8-án fog megdugni?? Ne nevetess már! Ez nem időpontra megy, hanem amikor a 2 fél azt érzi, hogy na itt az ideje egy jó szeretkezésnek..
17/L
2010. júl. 3. 12:40
36/41 A kérdező kommentje:
Ha elolvastad volna rendesen a kérdésemhez tartozó magyarázatot és nem csak dirigálni szeretnél akkor láthatnád a kb szót. Nem így közlöm mindenkivel, h 10hónap után dugunk, csak őszintén megmondom, hogy nálam hosszabb idő után lehet szó szexről. És ezen nem fogok változtatni, mert inkább az elején tudjam meg, hogy egy szemét, mint később, amikor már komolyabban is érdekel a srác. Sajnálom, hogy nem tartozom a sok kis lotyóhoz és nem felelek meg az embereknek.
2010. júl. 3. 13:19
37/41 anonim válasza:
Nemgond :) Addig a 10 hónapig ott a marokmanna :)
Én is megismernélek, csak 1 év van köztünk, zavarna?
16/F :)
2010. júl. 6. 10:24
38/41 anonim válasza:
:)) te lany, hat eleg erdekes vagy! Szerintem is hulyeseg kijelenteni mar az elejen, hogy na elegge hosszu idot (10 honapot) kell varni ram:)). Ezek nem beszedtemak, idovel ugyis rajon, hogy nem megy veled olyan konnyen!
A masik dolog, azt irtad, hogy 5,6 honap sem eleg ki/megismerni valakit, szivem, egy elet nem eleg, hogy teljesen megismerj valakit. Nem vagyunk robotok, vagy gepek, hogy beprogramalnak, hogy na okkk, eltelt ennyi s ennyi ido, s akkor mehet a menet, NEM! Majd ugyis erezni fogod, mikor, kivel, hogy... Osszegezve, ne filozz ilyeneken, inkabb amikor ismerkedsz egy pasival mas beszedtemat valassz:P
2010. júl. 6. 10:47
39/41 anonim válasza:
A szerelem alapja a szex. Ha szexuálisan nem találtok, akkor a többi megfeneklik. Ha tíz hónap múlva kiderül, hogy az intelligens, kedves, megértő srác nem felel meg neked az ágyban, akkor mi van?
2010. júl. 6. 10:53
40/41 anonim válasza:
én is tök ilyen vagyok, nem hibáztatlak téged, bele lehet bolondulni abba ha valaki csak kihasznál, és ez a mai világban egyre gyakoribb...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!