Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a férfiak? Mindenki így fogja fel? Vagy én vagyok konzervatív?
16/F vok.
Figyeljetek ide. Lehet,hogy fiatal vagyok a dologhoz nem is érdekel ki mennyire akar oltani..Lehet 10 hónap télleg sok,és ha valakivel sokat beszélgetsz azt kilehet ismerni.Feltéve ha márcsak ránézel a srácra. A tekintet sokat segít.De lényegtelen: Ha vársz,megkapod méltó jutalmadat ennyire egyszerű. Ilyenkor sok férfi felteszi a kérdést: De minek várjak rá ha van olyan nő akivel 2 hét múlva már ágyba vagyok és megkapom a jutalmam.Miért?Életed javarészét futókalandokkal akarod eltölteni?Majd a végén ha lesz már egy feleséged,az is félreqúr?Hát nem tudom én éppenséggel tudok vele várni,de előírt az orális szex ilyen szempontból(tehát ha nem is a p*csömmel de a számmal + az ujjaimmal kielégítem).
Ne csüggedj te lány vagy nevezzelek már inkább nőnek?Mindenki megtalálja az igazit egyszer..remélem,hogy én is most már. Mert ha már ennyire tisztelem a nőket nekem is kijárna egy kis jutalom.azt hiszem :-)
16 éves srác.
állitólag én is jól nézek ki, de nem vok az a gizda tucatfiú felzselézett hajjal meg a csőnacival(pedig olyan akarok lenni, annak ellenére h rühellem őket, talán azért mert ők csak úgy falják a csajokat, bár nem csoda a buliba bármely olcsó kis cafkát meglehet kapni)... Nekem is vannak céljaim, és meg is értem ha valaki nem azt akarja h jól átb@sszák az agyát, ezért inkább húzza a pasit. Bár ez a 10 hónap sztem kicsit sok,és hidd el ezt hallván nekem is elmenne a kedvem az udvarlástól, ez alatt az idő alatt annyi csajt fellehetne szedni mint a pics@.
Hiába nézek ki jól, nekem se volt még kapcsolatom, de megvannak az okai h miért, előbb azokta kell megoldanom...
17F
Hát a 10 hónap alatt sokmindent lehet csinálni a konkrét behatoláson kívűl :D
Persze ezt közösen kell megbeszélnetek, de ha komoly, a 10 hónap hamar elmegy. :D
hidd el aki szeret, azt egyből látni fogod 1 hónap után, de akkor találkozni is kell, egy sima nézésből már látszik
Nekem sokan mondták már h még mindig szerelmes vok abba a csajba aki kikosarazott(de járna már velem, csak elszalasztottam a lehetőséget), látják h h nézek rá és mindig ezt mondják h: "még mindig úgy nézel rá akibe szerelmes vagy"
19:56 "Srácnak meg elb@sztad 9 hónapját a semmire."
Mert 9 hónapig csak ülnek egymás mellett, és nézik az órát? 'Jajj, teljen mán le, és akkor szexelhetünk, hiszen mást nem lehet csinálni az életben meg eleve is DUGÁÁS!!44négy' Elég szegényes életre valló megszólalás...
Kérdező, lehet egyedül vagyok a hozzáállásommal így 18 éves hímneműként, de nem a szex mozgatja az életem. Még célzottan kapcsolatot keresni sem keresek, először mindenkivel, akivel megismerkedek valahogy, csak barátkozok. Aztán ha jól megismertem, akkor van esély szeleremre (ez eleddig csak 1szer történt meg), és szex meg majd jóval azután (ez meg még egyszersem). Nem fogom így a legváltozatosabb partnerekkel végigkufircolni az életem, de nem is akarom. Valahogy észrevettem, hogy más is létezik, amivel jól lehet érezni magát az embernek. Ésinkább ezeket csinálom(nám, ha lenne kivel...)(és nem piálás és tsaira gondolok). És jó látni, hogy valaki rajtam kívül is úgy van vele, hogy az elveit senki kedvéért nem adja fel (:
Úgyhogy ne aggódj, eljön majd a te embered, csakhát igen, lehet ismerkedési célcsoportot kéne váltani.
Kedves Kérdező!
Örülök, hogy van még olyan lány, mint Te! Én is pont ilyet keresek. Szerintem jó dolog valakiért megdolgozni, és aztán élvezni a gyümölcsét.
Valóban, a szüzességnek sokak már nem tulajdonítanak értéket-tisztelet a kivételnek-, szerintem pedig ez egy ajándék, számomra legalább is az.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!