Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi az a tulajdonságok amivel szerintetek rendelkeznie kell egy nőnek ahhoz, hogy működjön egy kapcsolat?
Én a csöndes okos lányokat szeretem.
Nálam 50%ig számít a belső, 50% a külső.
Ne dohnyozzon, ne nézzen valóvilágot, egyetemig jusson el. Tipikusan az olyan lányok jönnek be, akiket az ember csak 2. nézésre szúr ki a tömegből. Ülök az egyetemi előadáson, és körülnézek. Látok csomó lányt, mell kirakva, szőke maca stílus, vihognak, hangoskodnak, káromkodnak. Ha jobban megnézzük kik is vannak a teremben, 1-2 csöndes szende, törékeny lányt is látunk. Nekem ők tetszenek. Lehet, hogy azért mert én is csöndesebb fajta vagyok :) De belőlük lesz a legjobb pár.
20F
Fontos:
- Tudjon viselkedni
- Értsen valamihez
- Legyen normális hobbija (buli/tánc/zenehallgatás trión kívül)
- Legyenek közös témáink, ez megkíván egy általános műveltséget
- Passzoljanak a szexuális fantáziáink (legalább részben)
Falra mászok tőle:
- Beképzelt, sznob (ezektől a legjobban)
- Unalmas
- Frigid
- Buta
- Én vagyok a hobbija (5 percenként hív munka közben)
26/F
Tudjon SZERETNI és értékelje önmagában a NŐT!
SZERETNI és nem "kapaszkodni", mert nagyon nem ugyanaz. NŐ legyen ne "nőcske" Kár hogy a többség nem ismeri a különbségeket.
Ennyi...
Nem várok el sokat!
Pozitívum: 165-180 cm magas, tudjon főzni, legyen saját elfoglaltsága, jogsija h tudjon menni mindenhova, heti 3-4 sex nekem mar eleg! Videojatek es sport is elony,
Negativum: nem tud nelkulem menni sehova, ha elvarja h az eletunk minden perce porgos legyen es ezert nekem kelljen gondoskodnom,
Buta tekintetu, tulzottan vekony hangu, affektalo, tulsagosan beszedes,
Ha apolatlan ( szoros, budos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!