Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos a férfiak számára, hogy a nő akarjon házasságot
és/vagy gyereket? És ha nem, az meghatározza a kapcsolat
tartalmát?
Én úgy vagyok vele, hogy olyan lánnyal nem állok össze (majd, mikor el jön az ideje), aki nem akar házasságot. Szerintem ez elengedhetetlen egy tartós kapcsolat után.
2011. aug. 28. 14:45
Attól függ hány éves.
Szerintem 28 alatt nagyon ritka hogy egy férfi gyerekeken gondolkozzon. Nem is ajánlom, csak a saját életét baxxa el ha 20 évesen megpróbál egy csaj mellett élni élete végéig...
Rohadt sok a fiú, a lány, rohadt kicsi az esélye hogy 3-4-ik kapcsolatnak egy olyan embert találsz akivel érdemes családot alapítani...
2011. aug. 28. 14:46
Nem fontos, de azért gyereket szeretnék majd valamikor. A házasság baromság.
2011. aug. 28. 15:31
Házasság ellenes vagyok, de talán egy nap, majd akarok gyereket. Ha pedig egy nő kijelenti, hogy márpedig neki nem kell soha gyerek, akkor az mehet a francba, mert akkor mégis mi értelme van a házasságnak és a hosszútávú együttlétnek.
2011. aug. 28. 15:55
Ne akarjon se gyereket, se házasságot!
Én olyan nővel biztos, hogy nem jövök össze, aki gyereket és/vagy házasságot akar. Mindkettő baromság.
2011. aug. 28. 16:44
Nekem nem fontos, nagyon nem....:)
27/F
Ha egy pár éve együtt lennénk legyen ez 3 év, és minden Happy, akkor belemennék. Ha szeretné.
2011. aug. 28. 17:21
komoly kapcsolatot nem kezdenék olyan lánnyal aki kijelenti, hogy nem szeretne férjhez menni és gyereket sem.
2011. aug. 28. 18:11
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Azért voltam kíváncsi, hogy hogy vagytok vele, mert ha elég komoly kapcsolatban kijelentené a férfi, hogy ő nem tervez se házasságot, se gyereket a nővel, de állítja hogy nagyon szereti, az eléggé furcsán hangzik. Holott szerintem a legtöbb nő álma, hogy elvegyék feleségül és legyen gyereke, de egy ilyen kijelentéssel romba dölhet az álma és elkezd kételkedni..
16:44 vagyok.
Baromságot írtál, kérdező! Ki találta ki ezt a marhaságot? Tiszta szégyen ilyet írni.
Sajnos mindenki gyereket akar, de remélem én olyan nővel futok össze, aki nem.
2011. aug. 28. 21:04
10/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, szerintem meg neked lesz szégyen, mikor összejössz egy nővel, és mikor szembesíted a tényeiddel, ő lelép, és keres egy férfit, akivel tervezhet KÖZÖS jövőt. Tudod, a gyerek és a házasság a szerelem kiteljesedése, de akkor neked további jó szórakozást, hamár lemondasz ezekről.
Kapcsolódó kérdések: