Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért nem tudják a nők, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem tudják a nők, hogy milyen pasit szeretnének?

Figyelt kérdés

Ha még válaszolnak is, valami hasonló lenne:

"Háát, én 16 éves lány vagyok, a barna hajú, barna szemü pasikat szeretem, legyen magas, izmos, és határozott. Nem szeretem a tutyi mutyi pasikat. Legyen, kedves, és okos, nem hátrány ha divatos cuccai, fekete farmer, kék poló, converse cipő.

Próbaképpen pontosan a leírás szerint mentem el egy buliba.

Nem arattam egy nagy sikert.

2011. júl. 9. 16:26
 1/10 szamóca.. ***** válasza:
100%

biztos épp az a lány nem volt ott, vagy nem mentél oda hozzá. nem tudom mi olyan érthetetlen ezen...

én tudom milyen pasit akarok, csak mgé nem találkoztam vele:D

2011. júl. 9. 16:33
 2/10 anonim ***** válasza:

Az egy dolog a leírás, élőben más hogy működnek a dolgok.

És pontosan hogy mentél el? csak divatos cuccokban, vagy ismerkedtél is? Mert ha csak divatos cuccokban mentél el, akkor gondolom a belső tulajdonságaid nem látszanak..

Amúgy meg tudják, mindenki tudja, hogy milyen partner kell magának, csak ez más élőben.

Tudod általában úgy van, hogy ha valaki nekem tetszik akkor én nem tetszem neki, ha én tetszem valakinek akkor meg nekem ő nem tetszik.Legalábbis nálam ez nagyon igaz!

Amúgy meg ne a nőket hibáztasd, ne mutogassunk mindig ujjal!;) Egyet mondok: Inkább add önmagad. Ne leírások alapján kezdj el ilyen meg olyan cuccokat hordani. Aki megjátssza magát azon meg is látszik, aki meg önmagát adja annak mindig nagyobb sikerei vannak.

Persze ha disco-ba mentél el, ott ne várj maximum csak kalandokat. Komoly kapcsolat ritkán alakul, vagy soha, vagy elkerül.

Ha meg csak első alkalomkor voltál így, akkor meg ne add fel ha amúgy meg semmi baj nincs veled. pl önbizalom.

3/10 A kérdező kommentje:

Jaja, biztos, nem volt épp akkor olyan lány, akkor máskor se lesz.

Milyen érdekes.

4/10 anonim ***** válasza:
Hát spec én tudom mit akarok. Viszont én is regélhetek neked, a személyiség számít és az ember, ez csak egy sablon.
2011. júl. 9. 16:34
 5/10 anonim ***** válasza:

aranyos :)) hát hallod, ez egy lány véleménye volt.

attól ha pl itt még leírja 10 lány hogy neki mi jön be, az meg még mindig csak 10 lány favoritja lesz.

2011. júl. 9. 16:37
 6/10 A kérdező kommentje:

Természetesen, a leírás szerint kedves voltam és barátságos, nem voltam nagyképű és bunkó.

Szívesen meghallgatom a tanácsodat, éppen ezért kérdeztem.

2011. júl. 9. 16:38
 7/10 anonim ***** válasza:

. . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,

. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,

. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,

. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,

. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}

. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}

. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./

. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./

. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./

. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/

. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}

. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../

. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../

. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”

. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\

. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__

,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,

. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`

2011. júl. 9. 16:39
 8/10 anonim ***** válasza:

Te komolyan egy buliból akarsz következtetést levonni? Ne viccelj már.

Öltözz úgy, ahogy tetszik és viselkedj úgy, ahogy jól érzed magad.

2011. júl. 9. 16:41
 9/10 anonim ***** válasza:

Na igen...

Az én barátom külsőre nem volt egy ideál. Abszolult nem jött be. De barátkozni barátkoztunk... ahogy mondják: a szerelemnél jobb plasztikai sebész nincs a világon!

Pont az tetszett meg benne ,hogy van saját gondolat ,saját világszemlélete. Az érdeklődési körünk is hasonló volt. Nem ment mások után. Nincsenek márkás cuccai, nem egy feltűnő alak, és mégis van benne valami megfoghatatlan, amiért egyre inkább úgy éreztem ŐT akarom!

A személyisége nyert, és az, hogy büszkén ki merte röhögni a többi nyomorék bandát, akik egymástól lesik el, hogyan öltözködjenek, éljenek, bulizzanak, csajozzanak.

21/L - Én kimondottan szeretem mikor valaki fel meri vállalni magát. És főleg ,ha tartalom is van mögötte.

2011. júl. 9. 16:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Csak ültél a pult szélén? Mert, ha igen akkor ne csodálkozz, nem minden csaj megy oda egyből a pasihoz!!

Úgy nem fogsz siker elérni a lányoknál, hogy a buli kellős közepén "elvagy" és közben azon töprengsz, hogy "ez a csaj is milyen jól néz ki, huuu de meg.dugnám azt a másik kis barnát"

2011. júl. 9. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!