Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért nem tudják egyszerűen megmondani, ha már nem szeretnek?
Ez hasznos volt, köszönöm, én is szeretlek titeket :D
De lehet felesleges volt feltenni a kérdést, mert aki esetleg magára ismer úgyse indokolná meg. :P
Most megcáfollak!
Én magamra ismertem ebben a kérdésben.(24/F)
Volt egy másfél évig tartó kapcsolatom. Aminek a végefelé, már inkább csak így elvoltam, nem volt semmi zavaró a lányban, okot sem adott a szakításra, csak valahogy kihült ez a dolog az én részemről. Jobbnak láttam egy kegyes hazugságot bedobni szakító okként, minthogy azt mondjam, hogy na cső, ennyi volt. Valahogy nekem is könnyebbnek tűnt és ezután békében váltunk el. Ha az igazat mondtam volna, akkor biztos máshogy végződött volna, még ma is gyakran találkozunk, tudunk normálisan beszélgetni stb...
remélem kielégítő választ adtam.
Én 10 év után szakítottam úgy, hogy "már nem szeretlek". Tudom mi volt a reakció? Próbáljuk meg rendbe hozni! A következő kérdés (ha nem is kimondott), hogy már miért nem szeretsz.
Azért nehéz kimondani, mert nem akarjuk megbántani a másikat. A nő ilyenkor tehetetlen, s ez nagyon rossz érzés neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!