Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik még nem tudják, hogy...

Akik még nem tudják, hogy kislányik vagy kisfiuk lesz, azok mit szeretnének jobban? Tudom az egészség a fontos, én is 100%-osan így vagyok vele.

Figyelt kérdés
És milyen neveket adtok majd a babáitoknak??
2009. jan. 11. 15:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
A 19. hétben járunk. A héten voltam uh-n és a doki azt mondta, hogy mintha kisfiú lenne, de nem biztos. Nagyon örülök annak is ha kisfiú, bár talán jobban hajlok a kislány felé. Eddig igazából mindenki kislányt gondol (ezt látják a pocimon és ezt jósolták meg). Ettől függetlenül kisfiú is lehet. De tényleg az a legfontosabb, hogy egészséges legyen. :)
2009. jan. 11. 16:13
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi a 8.héten járunk! Nekem egy 7 a páromnak meg egy 8 éves lányunk van az előző házasságunkból! Igen igen...az egészség a fontos,de a két csaj mikor együtt van...szóval...eléggé kikészítő,ezért nagyon szeretnénk ha kukaca lenne,hogy megtudjuk,milyen mikor kispasi rosszcsontkodik! :) Ha lány lesz akkor szerintem a Jázminnál maradunk,ha fiú akkor vagy Armamd vagy Lőrinc,de még van időnk választani! :)
2009. jan. 11. 16:34
 3/15 A kérdező kommentje:
Az utolsótól kérdezném, hogy voltál már dokinál?? Én holnap leszek 8 hetes, de majd a 9.-ik hétben akarok menni.
2009. jan. 11. 16:37
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én 9 hetes vagyok, szóval még nagyon nem tudjuk mi lesz a csöppség, de én nagyon úgy érzem hogy fiú lesz. Neve? talán Levente de még nagyon nem biztos.

szia

2009. jan. 11. 17:12
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Voltam dec 27.én dokinál,utolsó mensitől számítva 6 hetesen és 3 naposan,az uh szerint 5hetes és 6 napos a mérete alapján,pedig tudom mior fogant,mert néztem a peteérést,és abban az 1 hétben 1x voltunk együtt.Holnap megyek megint,de nagyon megilyesztett az uh-s csaj ezzel hogy 4 nappal kisebb,remélem minden rendben lesz vele holnap! :/ Nagyon parázok,holnap minden perc egy hosszú év lesz a munkahelyemen :(

Nem késtél le semmiről ha 9 hetesen mész! Igy legalább már dobogó szivecske is lesz és mehetsz a védőnénihez,és a laborba! :)

egyébbként volt már szívhangunk,és akkor voltunk 2,8mm-ek! :)

Boldog babavárást! :) utolsó elötti!

2009. jan. 11. 17:38
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én csak sokára a 24. héten tudtam meg, hogy kislányunk lesz. De addig nem igazán tudtam eldönteni, hogy melyiket akarom jobban. Viszont, ahogy a doki kimondta, hogy kislány, azt éreztem, hogy én mindig is erre vágytam. A neve Márta lesz, ha fiú lett volna akkor Erik Levente lett volna a neve!

Boldog babavárást!

2009. jan. 11. 18:01
 7/15 anonim ***** válasza:
84%

Én fiút szerettem volna, abban bíztam, de 18. hetes ultrahangon megmondta a doki hogy lány lesz. Kicsit csalódott voltam, mert fiút szerettem volna, s valahogy olyan érzésem is volt hogy az lesz, de lány.

20. héten elkezdtem vásárolni a ruhácskákat, akkor már örültem hogy lány, mert szerintem sokkal szebb dolgokat lehet rájuk kapni, s úgy örülök mikor meglátok egy szép kis rucit, s megveszem neki.

Most már akkor lennék csalódott, ha fiú lenne a végén :D

2009. jan. 11. 18:11
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
mi az elejétől kislányt vártunk, Tamarának is hívtuk, aztán a 18 hetes UH-n (ami 20 hetesen volt) kiderült, h kisfiú. Hmm, jó akkor elő a fiúnév és azóta Balázs :) Akkor majdnem elbőgtem magam, h nincs Tamikánk, de láttam a párom szemében, h mennyire büszke, h az első szülött fiú lesz. Itt jöttem rá arra a közhelyre,h tényleg teljesen mindegy milyen nemű, egészséges és kész. nem rózsaszín ruci hanem kék :) boldog babavárást
2009. jan. 11. 18:33
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon kislányt szeretnék, és Rebeka Annának hívnák (vagy esetleg Abigél Lilla), de tutira fiú lesz, mert annyira kislányt szeretnék. Igazából egyetlen fiúnevet tudok mondani, ami tetszik az a Zsombor.

Én már a 17. héten járok, talán másfél hét múlva kiderül, hogy melyik név illik rá.

Bár én a 12. heti UH felvételeket nagyon sokszor megnéztem és akkor láttam valamit. És én ebből is gondolom, hogy fiú. Bár nem vagyok orvos. És nagyon nagyon csalódott voltam, de azóta többször megbeszéltem a babókával, hogy anya még jobban szereti őt, mintha lány lenne.

2009. jan. 11. 18:41
 10/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

-én 9hetes vagyok.Persze még nem tudhatjuk,hogy milyen nemű lesz...:),de a párom fiút,én meg kislányt szeretnék.:) De szerintem ez így természetes...:)

A pasik fiút,a csajok meg kislányt szeretnének...persze csak nagy átlagban...:)

A neveken még igazából nem nagyon gondolkoztunk,de a páromnak tetszik egy fiúnév.De most nem jut eszembe,hogy mi is az...:( de A betűvel kezdődik,az biztos...

/Kikuska voltam :)/

2009. jan. 11. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!