Csak olyan irjon aki nagyon ért hozzá vagy egészség ügyben dolgozik ezen az ágon. 20-hetes vagyok különösebb aktiv mozgást nem érzek.Miért van ez?
Szia!
Azért érzed még csak így a babód,mert ő egyszerűen késöbb jelentkezik be.Egy ismerősömnek csak a 23-dik héten jelentkezett a baba.Az interneten pedig véleményem szerint már egy kicsit nagyítanak a kismamák,amikor azt irják,hogy a 12-dik héten már érezik a babócájukat!Ez hülyeség!Intenzivebb mozgást majd csak ugy a 22-24-dik hét körül fogsz érezni!Tehát no para!Ha ne adj Isten elhal a baba azt érezni fogod-de nem is kell ilyesmire gondolni!Élvezd a terhességet hisz az egy gyönyörű korszak egy nő életében!
Boldog babavárást!!!!
Miért kellne ennél többet érezned 20 hetesen?! Ne aggódj, minden rendben, ez a csikizós érzés pont elég és hidd el, fog még eleget rugdosni, majd kérni is fogod, hogy hagyja már abba :)
Van, aki a csikizést is csak 23, vagy akár csak 27 hetesen érzi, csak ők nem "dicsekednek" el vele az interneten.
Szóval nyugi, minden rendben, ne idegeskedj, mert azt viszont már tényleg rosszat tesz!
Élvezd a terhességet, hisz ez életed egyik legszebb szakasza :D
(terhesség és szülés alatt sérült babákkal foglakozom, ha ez megnyugtat :) )
Én is rengeteget agódtam h miért nem érzem már.Olyan 22 hetes lehettem amikor érzetem vmit h mindha ez az lenne.Már a 27. hétben vagyok de még most is van olyan h nem érzem főleg ha ilyen szutyok idő van.
Szívhangfigyelőm nekem is van olyan igazi mint amilyen a védőnőnek van ésén sem minidg találom meg vele.Arról nem is beszélve h utálja.
Ha a múltkor az uhn minden renben volt akkor nincs okod az agódalomra.A babák ebben a kórban nem hallnak csak úgy el minden előzmény nélkül.
Tudom hülyén hangzik de ne stresszell mert az a baba is megérzi és az viszont károsíthatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!